Луцьким дітям вручили подарунки. ФОТО*

Луцьким дітям вручили подарунки. ФОТО*
Депутати Луцької міської ради Сергій Григоренко і Олександр Семенюк прийшли з подарунками до учнів Луцького навчально-реабілітаційного центру.

Активісти партії «Батьківщина» 22 березня завітали на шкільну «лінійку», під час якої дітям вручали грамоти за творчі та спортивні успіхи.

Як розповів виконувач обов’язків голови міського осередку ВО «Батьківщина», депутат Сергій Григоренко, партійний осередок вже давно підтримує цей навчальний заклад.

«Цього дня ми прийшли до них напередодні канікул з подарунками. Це й розмальовки, й фарби, й іграшки і багато всього іншого. Це те, що завжди стане у пригоді в навчальному і виховному процесі», – пояснив депутат.

«Цей заклад – особливий. Тому й потребує вдвічі більше уваги. Нам приємно допомагати цим дітям», – зазначив Григоренко.

За словами директорки центру Лесі Волинець, нині у навчально-реабілітаційному центрі навчається 287 учнів, з яких 49 – на індивідуальній формі навчання. З цих 287 дітей аж 135 мають статус інвалідів, 15 – сироти або позбавлені батьківської опіки. Створений центр у 2003 році.

Працювати з такими дітьми важко, каже директор. У центрі працює аж 88 педагогів.

«Цим діткам, як правило, важко досягти високих навчальних досягнень. А от у творчості чи у спорті вони можуть розкритися значно краще. Тому після уроків у нас діють різноманітні творчі гуртки, спортивні секції. А навчаються наші учні за різними навчальними програмами відповідно до рекомендацій лікарів», – пояснила вона.

«Є класи для дітей з важкими порушеннями мовлення, з вадами зору і класи для дітей із затримкою психічного розвитку», – розповіла Леся Волинець.

За подарунок маленькі школярики віддячили депутатам цілим концертом.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Побільше б таких акцій:)
Відповісти
...і поменше такоі інформаціі у пресі
Відповісти
інформаційна підтримка таких акцій має бути обов’язковою, щоб інші і собі брали приклад... хороших новин має бути більше, особливо тих, які закликають робити хороші справи...
Відповісти
молодцы!!!
Відповісти
Останні новини
Луцьким дітям вручили подарунки. ФОТО*
22 березень, 2013, 14:58