Чому автомобільний ключ не працює?*

Чому автомобільний ключ не працює?*
У всіх людей бувають невдалі дні. Якщо ви кудись поспішаєте, але автомобіль ніяк не відчиняється, саме такий день може бути і у вас. В такому разі ми рекомендуємо скористатися послугами професійного слюсаря на otkroem.com.ua. Спеціаліст швидко розблокує двері. А якщо неприємність сталася на дорозі, компанія Otkroem надає й іншу технічну допомогу водіям. Команда досвідчених людей має багатий досвід роботи, тому легко справляється з різними проблемами. Але спочатку дізнайтеся, чому ключ може не спрацьовувати.

Причини відмови ключа

Найчастіше автомобільні дверцята не відмикаються з наступних причин:
• Пошкоджений замок. Чим старіший транспортний засіб, тим більше шансів зіткнутися з такою неприємністю. Нові моделі використовують безконтактні ключі, тому ймовірність фізичної поломки замка значно нижча. Замкова щілина може бути блокована брудом, снігом, сміттям.
• Пошкоджений ключ. Якщо ви уважно оглянете його, то побачите заглиблення й виступи. Вони повинні точно співпадати з виступами та заглибленнями на замку. Але ключ з часом зношується, нерівності стираються. Це й може викликати проблеми з механізмом. Електронні ключі ще чутливіші до пошкоджень. Тож постарайтеся не впускати їх на тверду поверхню.
• Несправне запалювання. Ця система зазвичай активує електричне обладнання машини. І замок, і ключ можуть бути цілком справними. Але якщо із запалюванням щось негаразд (електричні системи також з часом зношуються), автомобіль може лишитися заблокованим.
• Розряджені батарейки. Ви натискаєте кнопку на брелоку і нічого не відбувається? Цей маленький пульт дистанційного керування може не діяти просто через відсутність живлення. Спробуйте замінити батарейки. Бажано робити це регулярно.
• Програмна невідповідність. Електронний ключ подає сигнал, який вловлюється приймаючим пристроєм. Джерело і отримувач сигналу повинні бути запрограмовані однаково. В іншому разі вони стають несумісними. Проблема може виникнути, якщо ви недавно замінили ключ або придбали неперевірений дублікат.
• Неоригінальний ключ. Вирішили зекономити і придбали дистанційний пульт невідомого походження? Часто саме з цього і починаються проблеми. Відсутність сертифікації означає й відсутність гарантії того, що пристрій працюватиме з вашим автомобілем. Тож варто або не шкодувати грошей, або ретельно все перевіряти. Навіть дублікат не завжди спрацьовує, хоча таке й трапляється досить рідко.

Якщо виникла подібна проблема, викликайте досвідченого майстра. Це гарантуватиме, що з замками усе буде гаразд.

Джерело: https://otkroem.com.ua/

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.