У Луцьку освятять місце для будівництва дитячої церкви

У Луцьку освятять місце для будівництва дитячої церкви
У понеділок, 3 грудня, о 13.00 митрополит Луцький і Волинський Михаїл звершить чин заснування дитячої церкви та поставлення хреста в обласному центрі.

Про це повідомляє прес-служба волинської єпархії УПЦ КП.

Так звану дитячу церкву, яку буде освячено на честь Введення в храм Пресвятої Богородиці, споруджуватимуть на 40-Ж кварталі (вул. Конякіна, 25ц, біля ресторації «Вогнем та мечем», навпроти риббази).

Настоятель парафії протоієрей Віктор Михалевич запрошує всіх зацікавлених взяти участь в започаткуванні унікального Божого дому. У «Фейсбуці» душпастир наголосив: «Дитяча церква – це місце служіння Богу для всієї родини, де особлива увага буде приділена нашим діткам».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Освячування місця під дитячу церкву - це відспівування дитячого садочка, який мав би там бути по генплану міста !
Відповісти
бракує не церков, а дитсадочків. зараз морози люті стартануть, а безхатькам ніде відігрітись. не всі з них нероби та пияки.
Відповісти
Хто пояснить мені в чому сенс дитячої церкви? Чи у звичайну дітей Господь невпускає? Хіба у нас у місті церков бракує? Що за маразматичний популізм від релігійників??? Придурки краще б справді садок чи парковку зробили.
Відповісти
Попе ти знаєш що зараз 21 століття? Май встид позакривай буфети в соборі
Відповісти
Ото розродилися попи з богобоязливими депутатами ідеєю, як би надурняк вициганити ділянку під чергову церкву. Знайшли, як вони думають, жилізний аргумент - дитяча церква. А як, пане Ткачук, ви дивитеся, шоби на Мамсурова з твоєї станції зробити дитячу станцію техобслуговування ? Машинок же дитячих в діток багато, а дитячої станції техобслуговування жодної. Може уступиш кусок землі, Женік ? Видно і далі про волиняків, як про чукчів чи молдаван будуть анекдоти складати.
Відповісти
Цікаво, а в районі новобудов на Яровиці попи уже пригледіли місце для нової церкви, а то стільки багатих прихожан пропадає?
Відповісти
В звичайну церку Бога вже давно не пускають.
Відповісти
Будуть зомбувати наших діточок, середньовічним маразмом.
Відповісти
Дитяча церква,підліткова,середнього віку,доросла,похи
лого віку,для бідних,для багатих,для жінок,для чоловіків,для людей нетрадиційної орієнтації,що далі...Окрім грошей вас щось ще турбує в житті,"депутате"?,а ще для"лисих".А церква?Чим думає?Садок дитячий там має бути!!!
Відповісти