Як поєднувати ботильйони з одягом?*

Як поєднувати ботильйони з одягом?*
Ботильйони – доволі примхливе взуття. Воно може чудово доповнювати образ і підкреслювати вашу красу. Але досить невеликої помилки – і вигляд псується. Часто жінки через такі помилки виглядають просто безглуздо. Наприклад, ці жіночі черевики погано поєднуються з короткими леггінсами чи колготками для жінок з об’ємними литками. Нижня частина ноги виглядає більш масивно і непропорційно. Щоб уникнути подібних ситуацій, ми підготували кілька корисних порад. Дізнайтеся, як правильно поєднувати ботильйони з різними варіантами одягу.

Довга спідниця

Ботильйони (з каблуком чи плоскою підошвою) і довга спідниця – класична комбінація для осені. Найкраще поєднувати це взуття зі спідницею, яка закриває ноги. Гарно виглядає і широкий, і більш приталений одяг. Все залежить від особливостей вашої фігури. Якщо одяг недостатньо довгий, щоб прикрити верхню частину взуття, додайте до гардеробу темні колготки.

Коротка спідниця


Ця комбінація – вдалий варіант для жінок, які не бояться похизуватися своїми ногами. Шукайте спідниці, які підіймаються на декілька сантиметрів вище коліна, чи навіть є ще коротшими. Ігноруйте надто широкий одяг. Інакше стегна і нижня частина ноги будуть об’ємними, а оголені ноги між ними здаватимуться надто тонкими. Така непропорційність одразу впадає у вічі.

Штани та легінси


Тут все доволі просто – ботильйони добре поєднуються майже з будь-якими штанами. Це зручно, оскільки ви отримуєте закриті ноги без необхідності носити більш високе взуття.
Якщо ви бажаєте заправляти штани у взуття, одяг повинен бути вузьким. Допустимі й прямі штани, але в жодному разі не розширені. В іншому випадку створюється ефект «повітряної кульки». Не лишайте надто багато шкіри між джинсами і верхнім краєм взуття. Не намагайтеся заправити штани у короткі ботильйони. Під час ходьби одяг підніматиметься і доведеться постійно його поправляти.
Короткі легінси погано поєднуються з ботильйонами, а от довгі виглядають цілком гарно. Головне, щоб цей вид одягу добре підходив до вашої фігури.

Загальні рекомендації

Ось короткий список речей, які краще залишити у шафі, якщо сьогодні ви плануєте взувати ботильйони:
• Короткі штани, легінси, колготки, які оголюють ногу.
• Спідниці середньої довжини.
• Спідниця-олівець.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ботильони
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як поєднувати ботильйони з одягом?*
01 листопад, 2016, 22:30
Співачка Джамала - наречена
01 листопад, 2016, 22:11