Ноутбуки Xiaomi для тих, хто постійно в русі*

Ноутбуки Xiaomi для тих, хто постійно в русі*
Без ноутбука зараз важко уявити сучасне життя. Організація робочого процесу теж у більшості випадків вимагає наявності цього гаджета. Та і провести вечір за переглядом улюбленого фільму чи передачі без перерви на рекламу також можна з допомогою ноутбука.

Спочатку китайська компанія Xiaomi завоювала авторитет у споживачів як виробник надійних смартфонів, що поєднують в собі потужне «залізо» і помірну вартість. Сьогодні асортимент продукції значно розширився, і в ньому з'явилися лептопи.

Ноутбуки Xiaomi виділяються ефектним дизайном, високою продуктивністю і тривалою автономною роботою. Габарити і технічні характеристики Китайська фірма спеціалізується на випуску ультрабуків — тонких і легких портативних комп'ютерів. Придбати ноутбуки марки Xiaomi з доставкою ви можете в інтернет-магазині «Алло».

Особливості ноутбуків Xiaomi


У каталозі бренду представлено дві лінійки ноутбуків-з діагоналлю екрана 12.5 і 13.3 дюйма. Апарати випускаються у витонченому алюмінієвому корпусі. Товщина 12.5-дюймової моделі складає всього 12.9 мм, а 13.3-дюймової – 14.8 мм Обидві модифікації дуже легкі — 1.07 кг і 1.28 кг відповідно. Щодо технічної начинки, 12.5-дюймовий ноутбук має процесор Intel Core M3 з інтегрованою відеокартою і 4 Гб оперативної пам'яті.

Ціна ноутбука Xiaomi 13.5" трохи вища за середню. Це відбувається за рахунок більш серйозного технічного оснащення — тут встановлений потужний процесор Intel Core I5, 8 Гб оперативної пам'яті, за обробку графіки відповідає дискретна відеокарта. Пристрій впорається навіть з сучасними іграми, які вимагають значних характеристик.

Переваги:

• Лептопи китайського бренду оснащуються дисплеями з Full HD-дозволом і тонкою рамкою, щоб ефективно використовувати весь простір дисплея.
• Захисне скло високої твердості оберігає екран від механічних пошкоджень.
• Апарати обладнані високошвидкісними твердотільними SSD накопичувачами, що забезпечують швидку роботу операційної системи.
Моделі з індексом 4G в назві володіють вбудованим модулем LTE для підключення до мобільного інтернету 4-го покоління. Любителі комп'ютерних ігор і перегляду фільмів оцінять ще одну перевагу ноутбуків цієї фірми – це динаміки австрійського бренду AKG, що видають насичений і чистий звук. Клавіатура з підсвічуванням забезпечує зручне введення тексту, функціональний тачпад дозволяє при необхідності обійтися без миші.

Купити ноутбуки Xiaomi — раціональне рішення для тих, кому часто доводиться працювати в дорозі або у відрядженнях. Час автономної роботи залежно від моделі становить 9.5-11.5 годин. Завдяки технології швидкої зарядки батарея заряджається за півгодини.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.