Влаштуйте незабутнє свято з вогняним шоу*

Влаштуйте незабутнє свято з вогняним шоу*
У житті кожного бувають події, які потрібно щоб запам’яталися на все життя. Тому при замовленні спецефектів клієнт просить створити якісну і видовищну програму. Замовляючи ці послуги на сайті компанії Ortus, ви можете побачити на своєму дійстві вогняне шоу, світлове або неонове. Яскраве шоу з вогнем стане справжньою окрасою вашого свята.

Переваги таких шоу-програм:

• Видовищність. Таке видовище запам’ятається надовго, як у вашій пам’яті, так і у пам’яті ваших гостей.
• Яскраві костюми акторів, які привертають увагу і змушують зосередитися на самій постановці.
• Змінні реквізити тримають в інтризі глядача, адже ніхто незнає, який реквізит буде використаний наступним.
• Невелика тривалість, що дозволяє насолодитися шоу і при цьому не втратити цікавості до нього.

Вогняне шоу

Вогняне шоу поєднує у собі стильні костюми і яскравий реквізит. Музика ретельно підбирається під кожен номер. Спеціальні чаші розпалюються на початку шоу, які і створюють особливу атмосферу. З кожним наступним реквізитом динаміка шоу зростає і стає більш динамічною і видовищною. Це приковує увагу глядача і змушує слідкувати за розвитком подій. Звісно, що головною особливістю є піротехнічне шоу, яке залишить незабутні емоції і спогади.
Це буде найкраще рішення для весілля, особливо, якщо ви хочете чогось незвичайного і незабутнього. Також вогняне шоу стане окрасою і святкування дня народження, і корпоративу чи новорічного свята.

Світлове шоу


Світлове шоу вражає своєю танцювальною хореографією, а яскраві костюми дозволяють передати всю атмосферу постановки. Реквізити, які використовують актори все цікавіші і тримають глядачів у постійній інтризі. Кульмінацією 6-тихвилинного шоу стає піксельний реквізит, який відтворює будь-яке зображення. Клієнт може сам по бажанню замовити і підібрати потрібні картинки. Такий варіант підійде для оформлення вечірок у нічних клубах чи неформальних заходів.

Неонове шоу

Особливістю неонового шоу є костюми, які при направленні на них ультрафіолетового випромінювання світяться, створюючи неймовірний ефект. Такий номер виконується за повної відсутності світла. Глядач може бачити лише самого актора і його реквізит, що занурює у події на сцені. Зазвичай, такі шоу проводяться під динамічну музику, а елементи, які виконують актори досить складні і видовищні. Також можна замовити неонове шоу з використанням світлодіодних поямі.
Більш детальну інформацію про послуги компанії, вартість кожного різновиду шоу, замовлення шоу можна дізнатися на сайті компанії. Замовляючи таке шоу, ваше свято точно виділятиметься на фоні решти і стане яскравою подією не тільки у вашому житті, а й у житті всіх присутніх гостей.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Влаштуйте незабутнє свято з вогняним шоу*
02 вересень, 2016, 11:12