На Волині вшанували загиблого воїна. ФОТО

На Волині вшанували загиблого воїна. ФОТО
Юрію Трохимуку із села Залаззя Любешівського району, який був бійцем артилерійського батальйону 51 механізованої бригади, 1 грудня виповнилося б 30 років.

Волинянин загинув 14 липня 2014 року від пострілу ПТРК в районі села Черемшине Луганської області, - повідомляють Волинські новини.

Із нагоди дня народження військового, аби віддати шану своєму односельчанину-герою, у залаззівському ліцеї провели пам’ятний захід.

На заході були присутні мама воїна-героя Ганна Трохимук, школярі, небайдужі односельці, а також керівники Любешівської ОТГ. Після закінчення заходу присутні поклали квіти на могилі героя.

Юрій був наймолодшим у багатодітній родині. Його мобілізували у квітні 2014, а 14 липня того ж року під час переміщення в колоні загинув поблизу села Черемшине Луганської області – від пострілу ПТРК терористів. За особисту мужність і героїзм, виявлені в захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі під час російсько-української війни нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно).

У 2015 році в місцевій школі відкрили дошку пам’яті загиблого Героя Юрія Трохимука.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині вшанували загиблого воїна. ФОТО
02 грудень, 2018, 13:52