Учасникам блокування «Ягодина» загрожує обмеження волі. ВІДЕО

Учасникам блокування «Ягодина» загрожує обмеження волі. ВІДЕО
Поліція відкрила 4 кримінальні провадження щодо людей, які брали участь в акціях протесту на міжнародних митних пунктах пропуску «Ягодин» та «Устилуг».

Про це стало відомо в прямому ефірі суспільно-політичного ток-шоу Волині «Протилежний погляд Live», - пише Конкурент.

Як розповів заступник начальника Головного управління національної поліції у Волинській області Сергій Козак, кримінальні провадження відкрито за частиною 1 статті 279 ККУ ((блокування транспортних комунікацій шляхом влаштування перешкод) та за статтею 293 (групове порушення громадського порядку).

Ймовірні покарання: штраф у вигляді від 50 до 150 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, виправні роботи строком до 2-х років, арешт строком до 6 місяців та обмеження волі на строк до 3-х років.

«Зібрано багато матеріалів, відеоматеріалів і наразі здійснюється їх вивчення. Встановлюються всі причетні особи та їхня роль за вказаними фактами», – резюмував Сергій Козак.

Нагадаємо, що 25 листопада на митних пунктах пропуску «Устилуг» та «Ягодин» відбувалися акції протесту невдоволених новими законами, які забороняють безкоштовне ввезення автомобілів на іноземній реєстрації.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І голова рай ради що очолював бунт в Устилузі,теж покарання понесе? Чи тільки прості смертні?
Відповісти
на нашого гаранта тeж багато статeй підходить.! Алe щось він нe хочe відповідати і тим більшe щe нe силить.. так що в нас нe та страна, в нас Європа опа
Відповісти
А у Франції Макрон наказав уряду вести переговори з протестувальниками... Доки в нас влада не буде розуміти, що сона служить народу, а не навпаки, будемо платити за все втридорога і жити, як раби!
Відповісти
Дурню зупинися попереду вибори
Відповісти
Останні новини
Учасникам блокування «Ягодина» загрожує обмеження волі. ВІДЕО
02 грудень, 2018, 19:00