Луцькі патрульні стануть помічниками Святого Миколая

Луцькі патрульні стануть помічниками Святого Миколая
Луцькі патрульні даруватимуть дітям радість в рамках проекту «Фабрика Святого Миколая».

Про це йдеться у повідомленні на сторінці управління патрульної поліції Волинської області у соціальній мережі Facebook.

Працівники патрульної поліції взяли участь у прес-конференції з нагоди відкриття Фабрики Святого Миколая, розташованої в науковій бібліотеці імені Олени Пчілки.

Тут волонтери організували справжню казку: святково прикрасили приміщення, визначили місця для збору подарунків та навіть поставили крісло для Святого Миколая, який чекатиме на дітей уже від завтра, з 3 грудня.

Протягом майже 3 тижнів тут відбуватимуться різні майстерки та заходи, до яких також долучаться полісмени, зокрема, вони виготовлятимуть з дітьми світловідбиваючі елементи – флікери.

Протягом цього часу всі охочі та небайдужі можуть приносити сюди солодощі, засоби гігієни, одяг, книжки та іграшки. Усе розвезуть в реабілітаційні центри Волині та на Схід і передадуть тим дітям, хто справді потребує нашої уваги та опіки: це сироти, позбавлені батьківського піклування та жертви війни.

Патрульні, традиційно, допоможуть розвезти подарунки дітям, адже, з досвіду попередніх років, малеча особливо зворушливо реагує на людей в формі, які приїжджають з іграшками та солодощами.



Подарунки дітям можна приносити на Фабрику Святого Миколая (м.Луцьк, вул.Шопена 11, Бібліотека імені Олени Пчілки, 3-й поверх).

Також можна долучитися фінансово:
ГО «Сучасна Волинь»
ЄДРПОУ: 41677573
р/р: 26002055515865
в ПриватБанк
МФО: 303440
Вказати: на Благодійну акцію «Миколай про тебе не забуде».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А роботою слабо зайнятись?
Відповісти
Ропочинаються акції "Поліцай допоможи пенсіонеру не будь мусором" "Поліцай допоможи безхатченку щоб не помер під мостом"
Відповісти
Останні новини
Луцькі патрульні стануть помічниками Святого Миколая
02 грудень, 2018, 18:18