Як підготуватися до лазерної корекції зору?*

Як підготуватися до лазерної корекції зору?*
Вирішили приєднатися до мільйонів людей, які вже покращили свій зір за допомогою сучасних технологій? На сайті zir.com.ua ви можете дізнатися більше про різні методики лазерної корекції зору. Вона дозволяє забути про контактні лінзи та окуляри. Щоб процедура пройшла успішно, важливо дотримуватися певних правил підготовки до неї. Чітко виконуйте усі вказівки лікаря. А в цій статті ми даємо кілька загальних порад.

Перед процедурою

Припиніть носити контактні лінзи. Вони можуть змінювати форму рогівки і впливати на результати корекції. Бажано зняти лінзи за кілька тижнів до запланованої процедури, щоб форма ока встигла відновитися.

Базові рекомендації:
• За 4-8 тижнів до корекції необхідно припинити носити жорсткі лінзи. Точні терміни залежать від індивідуальних особливостей пацієнта. Проконсультуйтеся з лікарем.
• М’які контакті лінзи потрібно знімати за тиждень до процедури.
• Контактні лінзи для виправлення астигматизму припиняють використовувати за три тижні до проведення корекції.
У клініку ви зможете добратися самостійно. Корекція проводиться амбулаторно. Це означає, що в той же день пацієнт повертається додому. Але після лазерного втручання вам повинен супроводжуючий. Попросіть про це друга або члена сім’ї. Деякий час предмети здаватимуться вам розмитими. Також ви все ще можете відчувати вплив ліків. Небажано керувати транспортним засобом протягом 3 днів після корекції методом LASIK, і протягом 7 днів після процедури PRK (фото рефракційна кератомія).
В залежності від особливостей роботи, вам може знадобитися відпочинок на певний час. Подбайте про це заздалегідь.

В день проведення процедури

Базові рекомендації:
• Відмовтеся від макіяжу і крему для очей ще напередодні корекції. Також уникайте нанесення на обличчя парфумів чи одеколону.
• Їжте і пийте, як зазвичай. Але від кави та міцного чаю вранці бажано утриматися.
• Не приймайте ліки, які можуть викликати сонливість. Бажано проконсультуватися з лікарем щодо прийому будь-яких медикаментів.
• Не надягайте одяг з шерсті чи флісу.
• Не вживайте алкоголь і не паліть у день проведення корекції та напередодні. Етиловий спирт і тютюн погіршують кровопостачання тканин, зневоднюють їх і сповільнюють процес відновлення.
Дотримуючись цих нескладних рекомендацій, ви зможете добре підготув

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.