Львів ‒ у сніговому полоні. ВІДЕО

Львів продовжує залишатися в полоні негоди після снігопаду.

Аеропорт у Львові у п'ятницю працював з перебоями. Борт із Венеції приземлитися там не зміг, його переорієнтували на Київ, — йдеться в сюжеті ТСН.

Скасували рейси на Мюнхен і зі Стамбула. Кілька лайнерів пообіді таки змогли злетіти, але із суттєвими затримками.

На землі теж не без проблем: місто замело. Попри обіцянку комунальників завчасно реагувати на стихію, чистити і посипати дороги ще з ночі, львівські водії такої активності не побачили. На дорогах бракує грейдерів.

Також вранці у п'ятницю були перебої у роботі громадського транспорту. Через обрив ліній електропередач не курсували два тролейбусні маршрути. Час від часу зупинялись трамваї. Однак ці проблеми були локальними і особливих нарікань у городян не було.

Державтоінспекція попередила водіїв про 6 вулиць у місті, куди не варто їхати. Це виявилися переважно круті підйоми, де буксував транспорт.

Також у Львові відімкнули кілька світлофорів, на яких водії зупинялись, а потім не могли зрушити з місця. На дорогах області суттєвих заторів не було, — кажуть рятувальники.

Вранці на трасі «Київ-Чоп» через ожеледицю кілька авто злетіли у кювет.

Єдине, що тішить і рятувальників, і комунальників, що снігу випало менше, ніж минулої п‘ятниці, та й водії дослухалися до засторог і транспорту на вулицях значно менше, проте сніг і далі йде.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: негода
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Львів ‒ у сніговому полоні. ВІДЕО
23 березень, 2013, 09:58