У Луцьку на крадіжці краму на 2 тисячі спіймали 11-річну дівчинку

У Луцьку на крадіжці краму на 2 тисячі спіймали 11-річну дівчинку
У Луцьку на лінію 102 часто надходять повідомлення про крадіжки. Цуплять продукти харчування, алкоголь і канцтовари – все, що погано лежить.

Про це йдеться у повідомленні на сторінці управління патрульної поліції Волинської області у соціальній мережі Facebook.

Час від часу на службу 102 надходять повідомлення про крадіжки. У більшості випадків, якщо поліцію сповістили оперативно, то зловмисників вдається затримати, також крадіїв затримують працівники охорони, якщо подія трапляється в магазині чи супермаркеті, в інших випадках працює та розслідує справу слідчо-оперативна група.

До прикладу, учора вночі на службу 102 звернулись громадяни, які повідомили, що невідома особа проникла в будинок і намагалась винести продукти харчування, які взяла в морозильній камері. 42-річного чоловіка (на фото) затримали самі заявники, далі розбиралась слідчо-оперативна група.



Сьогодні ж, в одному з гіпермаркетів затримали особу, що намагалась винести пляшку алкоголю вартістю 69 гривень. А трохи пізніше тут же виявили 11-річну дитину, яка викрала товару на майже 2 тисячі гривень (на фото). На місце викликали матір дівчини і вже далі оформляли належні матеріали.



Ще один інцидент трапився в іншому гіпермаркеті. Тут охоронці впізнали чоловіка, який напередодні викрав запчастину до сантехніки, бо йому, нібито, не хотіли її замінити. Сьогодні, встановивши всі обставини, поліцейські належно розібрались, і чоловік змушений був компенсувати магазину збитки в розмірі півтори тисячі гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку на крадіжці краму на 2 тисячі спіймали 11-річну дівчинку
03 грудень, 2018, 22:37