Новорічне оздоблення Луцька коштуватиме бюджету 600 тисяч

Новорічне оздоблення Луцька коштуватиме бюджету 600 тисяч
Новорічне прикрашання обласного центру Волині обійдеться міському бюджету у 600 тисяч гривень.

Про це заявив директор департаменту житлово-комунального господарства Луцької міськради Юрій Крась, - повідомляє Твій портал.

За словами Крася, нині триває підготовка до новорічно-різдвяних свят. Посадовець розповів, що оздоблення міста до Нового року обійдеться бюджету Луцька у 600 тисяч гривень.

Юрій Крась зазначив, що цього року прикрасять три ялинки на Театральному майдані, а також декілька зелених красунь по місту: поблизу РАГСу, біля міської ради та «Solo піца» та або на Вересневому, або на ЛПЗ.

Щодо прикрашення центральних ялинок, то їх оздоблять однотонними іграшками. Частину із них візьмуть із минулого року, а частину закуплять нових. На нові планують витратити близько 40 тисяч гривень.

Також навколо ялинок спорудять традиційний подіум, де усі охочі матимуть можливість водити хороводи біля святкових красунь.

Також, зі слів Крася, цього року продовжать традицію і облаштують «Алею ангелів» на вулиці Лесі Українки. Проте, цього року, ймовірно, вона простягнеться аж до вулиці Сенаторки Левчанівської, а не тільки до Кривого Валу, як було минулоріч.

Вулиці та центр міста оздоблять святковою ілюмінацією. Засвічення головних ялинок міста відбудеться 19 грудня. Цього ж дня відкриють і новорічну красуню біля розважального центру «Промінь».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
юрій красТЬ нехіло вкраде, 600 тис списують, все минулорічне, купляють нового на 40 тис...так куди 540 тисяч дівається?!
Відповісти
Останні новини
Новорічне оздоблення Луцька коштуватиме бюджету 600 тисяч
04 грудень, 2018, 05:23