Дівчинці був рік, коли загинув тато: донька волинського Героя святкує 5-річчя

Дівчинці був рік, коли загинув тато: донька волинського Героя святкує 5-річчя
На Волині триває реалізація проекту «Діти Небесного Легіону».

Організатори повідомили про ще одну дитину, якій охочі можуть допомогти.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО ДІТЕЙ НЕБЕСНОГО ЛЕГІОНУ

Щоб допомогти, потрібно звертатися за цими контактами: (050) 973-44-84; (098) 948-14-50.

Невдовзі п’ять років святкуватиме красунечка Анастасія Королько. Дівчинка є донькою загиблого Героя-добровольця Королька Миколи Петровича. Микола на псевдо «Вітер» був активним учасником Революції Гідності, а на початку літа 2014 року у якості добровольця приєднався до 24-го батальйону територіальної оборони «Айдар» вже під позивним «Сова». Він був розвідником і пишався цим статусом, неодноразово ризикуючи на полі бою. 21 липня 2014 року Микола зайняв снайперську позицію і прикривав наступ української армії, проте на жаль загинув від танкового снаряду загарбників під Георгіївкою Лутугинського району, що на Луганщині. За розповідями побратимів це була одна з найболючіших втрат батальйону. Без батька залишились дві донечки.

Настуня відвідує садочок – середню групу. Дівчинка займається гімнастикою. Її найулюбленіше заняття вдома – гратися зі старшою сестричкою Соломійкою у «школу», читати історії про принцес та переодягатися, змінюючи образи.

Найулюбленіший мультфільм Солічки – «Фіксики», «Секрети домашніх тварин» та інші. Як і усі маленькі дівчатка, Настя мріє бути принцесою. Тому її авторитетами є головні героїні з мультиків “Крижане серце”, “Рапунцель” та інші принцеси. Дівчинка дуже любить кошенят, але поки що нема можливості тримати домашніх тварин у квартирі.

Цьогоріч Настуня із мамою та сестричкою побувала на відпочинку у Карпатах.

Мама дівчинки – Валентина каже: «Настуня - мила, чуйна дитина. Вдячна Богу за її щире, добре серце. Я тішуся своєю маленькою квіточкою. Україна для Анастасії – це рідна домівка, місце де живе її родина та Батьківщина, яку боронив татко. У свої юні роки дитина вже розуміє справжню ціну миру і мріє, щоб наша Україна була незалежною та процвітаючою».

Інформація для благодійників: Королько Анастасія. Невдовзі 5 років (06.12.2013). Камінь-Каширський р-н. Зріст: 116-122; Розмір взуття: 30. Подарунок до ДН: будь-який сюрприз на ваш розсуд.

Маєте бажання підтримати іменинників – переказуйте кошти координатору проекту (Приватбанк: 4149-4978-1590-0321 Скиба Наталія Миколаївна), зазначаючи, на яку саме дитину адресуєте.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
скільки ще та дитина намається, бо нема кому захистити від "добрих" людей. одним разом (подарунком) біді не зарадиш. сама росла без батька.
Відповісти
Останні новини
Дівчинці був рік, коли загинув тато: донька волинського Героя святкує 5-річчя
05 грудень, 2018, 09:20