Найвищі зарплати – в українських програмістів

Найвищі зарплати –  в українських програмістів
Експерти вирахували середні зарплати за 2011 рік - виявилося, що найдорожчі нині фахівці з інформаційних технологій, зарплати яких подекуди сягають 24 тисячі гривень.

Про це повідомляє ТСН.

Як розповів спеціаліст рекрутингової компанії Юрій Палійчук, був такий період у серпні, коли IT-шникам пропонували більше, ніж топ-менеджерам. Тобто, вони дихають один одному в спину за розміром заробітної плати. І ця тенденція збережеться і в 2012-му.

Щодо тенденцій на ринку праці, торік найчастіше шукали продавців. Але й досі не падає попит на фінансистів, податківців і маркетологів.

«Утім, головна вимога - кваліфікація. Роботодавця цікавитимуть конкретні результати, а не таланти працівника, за які й підвищуватимуть зарплату. Якщо розширюється коло обов'язків, або нова роль, то йому пропонується суттєве підвищення 15, до 20%. Середнє підвищення по ринку буде близько 10%», - пояснила HR-директор кар'єрного порталу Наталія Бровченко.

Як повідомив Державний центр зайнятості, в базі служби реєструються навіть екс-міністри. І допомогу з безробіття отримують, мінімальний розмір якої становить близько 500 гривень, а максимальний – це середня зарплата по місту, яка на сьогодні складає 4 168 гривень.

А загалом, за даними держкомстату, на кожне робоче місце в Україні є понад 8 претендентів із майже півмільйона безробітних.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Найвищі зарплати – в українських програмістів
22 січень, 2012, 17:17