«Повір у себе»: для діток з особливими потребами в Луцьку влаштували спортивне свято. ФОТО

«Повір у себе»: для діток з особливими потребами в Луцьку влаштували спортивне свято. ФОТО
7 грудня 2018 року КЗ «Луцький міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Луцької міської ради» у рамках проведення Всеукраїнських масових спортивних заходів «Ти зможеш, якщо зміг я!» організував спортивне свято «Повір у себе» для дітей з особливими потребами. Захід відбувся на базі КЗ «ЗДО № 28 Компенсуючого типу (спеціальний) для дітей з вадами розвитку» (вул. Даньшина, 4).

Про це повідомляють на сайті Луцькради.

Команди «Капітошки», «Смайлики», «Промінчики» та «Живчики» брали участь у таких естафетах: «Фітбол», «Знайди кульку», «Тунель», «Біг з перешкодами», «Збудуй піраміду». Дітлахи долаючи перешкоди, змагалися у спритності, винахідливості та весело й активно провели час. Усі вони довели, що готові до фізичних випробувань.

Окрім спортивних естафет, організатори підготували веселу руханку, яку із задоволенням вправно виконували всі вихованці дошкільного закладу.

Також учасники і гості свята мали змогу подивитись показові виступи юних талантів. А маленькі солісти та учасники дитячого оркестру подарували всім присутнім приємні враження.

Команди дітей, які брали участь у змаганнях нагородили дипломами та подарунками від КЗ «Луцький МЦФЗН «Спорт для всіх».

Наступне спортивне свято в рамках Всеукраїнської акції «Ти зможеш, якщо зміг я!» комунальний заклад «Спорт для всіх» планує організувати 12 грудня цього року з вихованцями дошкільного навчального закладу № 21 Луцької міської ради (вул. Марка Вовчка, 6).







Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Повір у себе»: для діток з особливими потребами в Луцьку влаштували спортивне свято. ФОТО
10 грудень, 2018, 00:29