Негода паралізувала головну магістраль України. ВІДЕО

Негода паралізувала головну магістраль України. ВІДЕО
Від п'ятниці, 22 березня, трасу Київ-Чоп паралізувало через негоду.

На виїзді зі столиці скупчився кількакілометровий затор. Не лише вантажівки, а й легковики, автобуси та маршрутки простоюють там від 12-ти годин - до понад добу, - йдеться у сюжеті ТСН.

Люди застрягли у сніговому полоні без пального, із розрядженими телефонами, без води та їжі.

Якщо у суботу на Житомирщині, рухаючись у бік Києва, журналісти ТСН майже не бачили зустрічного транспорту, то у неділю машини все ж рушили. Проте, як виявилось, це були лише поодинокі щасливчики, які стояли на початку затору.

Водій маршрутки, що їхав з Одеси у Рівне, розповів, що їх витягли БТРом. Звільнення вони чекали рівно добу. Каже, пощастило, що в салоні не було маленьких дітей. А чоловіки вночі грілися, допомагаючи виштовхувати машини, які стояли попереду.

Ще один водій-далекобійник теж стояв добу у 70-кілометровому заторі біля Калинівки, що на межі Житомирської та Київської областей. Каже, що за весь час роботи вперше бачив такий затор.

Автомобілі стоять у 2-3 ряди. Водії вже третю добу добираються до Києва зі Львова. Люди у заторі виснажені і голодні. ТСН не вдалося знайти жодного розчищеного в'їзду на АЗС.

Всі нарікають на роботу працівників ДАІ та дорожників, які зовсім не організували рух очисної техніки.

Натомість у ДАІ розповіли: як не вмовляють водіїв, власників потужних джипів, іномарок почекати і дати дорогу тракторам, вони не зважають - їдуть напролом і створюють нові затори. Обабіч траси є кілька пунктів обігріву. Але люди звертаються до них в основному за інформацією, чи розблокований вже рух до Києва.

Ввечері у неділю, 23 березня, проїхати у столицю було неможливо. Це в той час, як голова КМДА Олександр Попов розповідав про те, що вже по обіді автомобілі, що скупчилися на межах Києва, пропустили у місто. Водії, які мали можливість розвернутися, направлялися до траси Київ-Ковель, бо це був єдиний шлях, яким можна було проїхати до столиці.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Негода паралізувала головну магістраль України. ВІДЕО
25 березень, 2013, 07:17