У Франції оголосили надзвичайний стан. ВІДЕО

У Франції оголосили надзвичайний стан. ВІДЕО
Президент Франції Еммануель Макрон записав звернення до нації та ввів у Франції надзвичайний стан у зв’язку з масовими акціями протестів.

Про це повідомляють Факти ICTV.

Еммануель Макрон записав звернення до французького народу, де оголосив про введення надзвичайного стану у країні. Лідер Франції зазначив, що вибачення для тих, хто допустив насильство, не буде.

«Ми всі бачили, як опортуністи намагалися скористатися невдоволенням народу, ми бачили, як багато хто хотів посіяти анархію і безладдя. Жоден гнів, жодне невдоволення не виправдовують нападу на поліцейських, знищення майна підприємств. Коли починається насильство, припиняється свобода», – сказав він.

Він також зазначив, що з 2019 року мінімальна зарплата у Франції зросте на 100 євро, а також будуть бонуси за підсумками року.

Літнім і малозабезпеченим людям будуть податкові послаблення. Однак податок на багатство не буде повернений.

Макрон додав, що збирається реформувати всю державну систему.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну, це капєЦ!!!!! Із того, що нам показують по телебаченню, видно, що протести "жовтих жилеток" - це просто дитячі пустощі у порівнянні з тим, що вичворяли у нас в Україні майдауни!!! І вже одразу надзвичайний стан????!!!!! А деж обурення "всього цивілізолваного світу", де підтримка "мирних протестувальників" з боку наших же колишніх очільників "революції огидності"? Де врешті решт предстаниця держ депу Нуланд з печенюшками (а що, пригостила б замерзлих мирних мітингувальників, проти яких "антинародний злочинний режим Макрона" застосовує таку нелюдську зброю (це я зараз вживаю лексику часів майдану), як водомети і сльозогінний газ??? Де врешті решт флешмоби і акції на підтримку "громадських активістів і мирних мітингувальників" у нас в Україні??. І що це за теза така: "Жоден гнів, жодне невдоволення не виправдовують нападу на поліцейських, знищення майна підприємств. Коли починається насильство, припиняється свобода". Да ну??? А чому у нас все було виправдано: і напади на відділки поліції і СБУ, бокування і напади на в/частини внутрішніх військ? Агов, майдауни, хтось мені може все це пояснити?
Відповісти
Останні новини
У Франції оголосили надзвичайний стан. ВІДЕО
11 грудень, 2018, 01:46