У Луцьку – акція на підтримку полонених Росією моряків. ФОТО

У Луцьку – акція на підтримку полонених Росією моряків. ФОТО
Над будівлею Волинської облдержадміністрації підняли прапор Військово-Морських сил Збройних сил України. Стяг замайорів на підтримку моряків, захоплених російськими силовиками в Чорному морі 25 листопада.

Акція на підтримку полонених моряків відбулася у Луцьку 11 грудня.

У заході взяли участь кілька сотень представників силових структур, учасників бойових дій на Донбасі, влада та громадськість. Був присутній також волинський нардеп Ігор Лапін.

Голова Волинської облдержадміністрації Олександр Савченко зауважив, що такий захід спрямований, насамперед, для того, щоб підтримати 24 українських моряків з малих броньованих артилерійських катерів «Нікополь» і «Бердянськ» та буксира «Яни Капу», які перебувають в полоні в Росії. "Цей прапор сьогодні піднімають в усіх районах Волині ще й для того, щоб всі пам’ятали, що в нас є військово-морські сили, військовий флот, який може і має бажання захистити Україну", - додав очільник області.

Прапор Військово-Морських сил урочисто підняв атовець з Волині Анатолій Горун, частиною життя якого стала служба у лавах морської піхоти.

Окрім того, усі присутні виконали Гімн України.

Зауважимо, що такі акції на підтримку військовополонених моряків, що перебувають під судом Російської Федерації, відбуваються у кожному районі Волині.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Акція це типу, 2 купуєш 3 річ у подарунок. Це де так в там тамі?
Відповісти
"Цей прапор сьогодні піднімають в усіх районах Волині ще й для того, щоб всі пам’ятали, що в нас є військово-морські сили, військовий флот, який може і має бажання захистити Україну"... от для чого видавати бажане за дійсне? Хто і що має пам'ятати, коли навіть діти знають що немає флоту на сьогоднішній день?
Відповісти
Останні новини
У Луцьку – акція на підтримку полонених Росією моряків. ФОТО
11 грудень, 2018, 13:09