Як вибрати меблі для різних кімнат*

Як вибрати меблі для різних кімнат*
Отже, ви - власник нових (ну, або не дуже нових) апартаментів, які вам належить облаштувати так, щоб було: а) зручно, б) затишно і в) красиво. Справитися з таким завданням, звичайно ж, нелегко. Особливо - якщо ви це робите вперше і не маєте хоча б якихось базових знань. Адже для того, щоб грамотно оформити і обставити квартиру, необхідно розуміти, які кольори підходять для спальні, а які - для кухні. Та й вироби для різних кімнат відрізняються один від одного як своїм зовнішнім виглядом, так і функціональністю. Прекрасне рішення - придбати меблі на fayni-mebli.com. Але для початку - трохи теорії.

Червоний або зелений?

Сьогодні в дизайні інтер'єру вітається все оригінальне і незвичайне. Однак, як і в будь-який інший сфері, головне - не перегнути палицю. Так, якщо ви плануєте використовувати в оформленні приміщення яскраві фарби, бажано, щоб вони були додатковими. Адже їх надлишок може негативно позначитися на нервовій системі ваших домочадців.

А тепер - більш детально про найпопулярніші кольорах. Червоний прекрасно підходить для кухні та передпокою. Жовтий буде як не можна до речі у вітальні, особливо, якщо вона розташована з північного боку. Зелений - ідеальний варіант для спальні, також чудово він виглядає у вітальні. Блакитний добре підходить для кімнати, в якій ви зазвичай відпочиваєте. Ну, а білий можна сміливо використовувати для оформлення будь-якого приміщення (але при цьому не забувайте, що цей колір необхідно урізноманітнити кількома яскравими акцентами).

Меблі для різних кімнат

З кольором все ясно. Поговоримо про те, які меблі потрібні в кожній кімнаті, в залежності від її призначення.

Отже, в будь-якій спальні, зрозуміло, ніяк не обійтися без дивана або ліжка. Крім того, тут необхідні шафа і тумбочки. Незалежно від того, віддаєте ви перевагу дивану або ліжку, ваше спальне місце, безсумнівно, повинно бути комфортним і надійним. Тому обов'язково зверніть увагу на те, який механізм трансформації покладено в основу вашого дивана, і скільки ламелей має ваша ліжко.

У дитячій, як мінімум, повинні бути присутніми диван, стіл, стілець і шафа. Взагалі ж ця кімната - володіння вашого чада. Так що, в першу чергу, потрібно орієнтуватися на її стать, вік і смак.
Зручна вітальня передбачає наявність в ній дивана і / або крісел, столу, шафи і телевізора. Решта - на ваш розсуд. Однак занадто захаращувати приміщення не рекомендується.

Кількість меблів на кухні безпосередньо залежить від розмірів приміщення. Однак, яким би маленьким воно не було, звичайно ж, тут повинні бути присутнім хоча б парочка пеналів і тумбочок, а також стіл і кілька стільців. Ну, а якщо дозволяє площа, то стільці краще замінити м'яким куточком.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: меблі
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це таке серйозне питання, просто жах. Ми з дружиною в цьому році вже накінець-то переїхали в нашу нову квартиру, кілька років робили ремонт, закінчили. І тут нова проблема - меблі. Я хотів одного, дружина іншого, коли зійшлись в моделі, то в кольорі розбіжності. Дуже хотілось чогось нового, стильного, оригінального, сучасного, ну і головне - це бюджетного. Зупинили свій вибір на інтернет магазині MebelOk. Все купили там.
Відповісти
Останні новини
Розробка ПЗ для АСУ ТП*
11 грудень, 2015, 15:23
Як вибрати меблі для різних кімнат*
11 грудень, 2015, 15:13