Чому новобудова краще квартир на вторинному ринку*

Чому новобудова краще квартир на вторинному ринку*
Купівля власного житла - завдання не з простих. Таке придбання дарує почуття самостійності і міняє соціальне положення. Перед майбутнім власником житла стоїть проблема вибору - купити квартиру в новобудові або готовий варіант в старому будинку.

На що звертати увагу

Купуючи квартиру, у будинку який тільки будується, важливо розуміти, що ризики при цьому є присутніми. Виникає питання - як не бути обдуреним? Адже підписуючи договір із забудовником, майбутній власник житла потрапляє в зону підвищеного ризику. Заморожування будівництва або банкрутство - страхи, які виникають в першу чергу.

Сайт бізнес довідки Житомира https://1552.com.ua/catalog/novostroyki/ містить актуальну інформацію про забудовників і новобудови Житомира. В першу чергу слід віддати перевагу добросовісному забудовникові, для якого важлива власна репутація і що прагне до подальшої роботи на будівельному ринку. Рекомендується вивчити повну інформацію про нього, про час діяльності на ринку житлобудівництва, кількості зданих об'єктів, своєчасності виконанні робіт і пропонованої вартості житла. Щоб переконатися в надійності забудовника клієнтові надаються оригінали або їх копії таких документів, як ліцензія і дозвіл на будівництво, документи компанії, що підтверджують фінансовий стан, проектна декларація, документи, що встановлюють право, на землю та ін.

Переваги квартир в новобудовах

Багато хто бажає придбати новобудову від забудовника по наступних:
• квартира нова, до цього моменту там ні хто не жив і попередніх власників не існує;
• юридична чистота - відсутність "темного минулого" убереже від неприємних сюрпризів;
• будівництво на початкових етапах - значна економія матеріальних коштів;
• використання нових технологій ізоляції дозволяє економити кошти на оплату за опалювання;
• планування квартири унікальне, зручне і практичне. За бажанням покупця надається можливість спланувати планування квартири з урахуванням деталей і власних переваг;
• використання сучасних технологій гарантує надійне і комфортне проживання.

Недоліки, скільки їх?

Продаж новобудов - вкладення грошей у будинок, якого ще не існує. Ознайомившись з перевагами купівлі квартири на первинному ринку не можна залишити без уваги і недоліки:
• вселитися в нову квартиру, відразу після її придбання - неможливо;
• можлива затримка будівництва і новосілля може відкластися на пізнішу дату;
• розтрата на ремонт, яка має відбутися перед тим, як заселитися в квартиру. За домовленістю чорнові роботи можуть виконуватися забудовниками.

Від чого залежить вартість

Маючи конкретну суму, покупцеві важливо знайти вдалий варіант на законних підставах. Тому перед купівлею варто зважити "за і проти" щоб нове житло було комфортним і затишним. Ціна новобудови залежить від місцерозташування, класу новобудови, стадії готовності об'єкту і іміджу компанії - забудовника.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: квартира
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Розробка ПЗ для АСУ ТП*
11 грудень, 2015, 15:23
Чому новобудова краще квартир на вторинному ринку*
11 грудень, 2015, 15:20