7 причин придбати кухонний диван зі спальним місцем*

7 причин придбати кухонний диван зі спальним місцем*
Використання м'яких меблів можливо не тільки в умовах житлової кімнати. Всім звично розміщення дивана у вітальні або спальні. Однак все частіше можна побачити м'який куточок на кухні, що ще 10-20 років тому здавалося чимось неймовірним. Сьогодні це стає нормою. Кухонні дивани зі спальним місцем створюють особливу зону на кухні. Вони виконують ряд важливих функцій і цінуються за внесок в створення інтер'єрної композиції.

Декоративна цінність і різноманітність моделей

Кухонні дивани відрізняються не тільки широким функціоналом, але і значними декоративними якостями. А це важливо для такого приміщення, як кухня. Відповідність стилю приміщення, гармонія із загальною обстановкою інтер'єру можуть благотворно впливати на настрій людини в момент приготування і вживання їжі. Рішення поставити диван на кухню стане вірним, навіть якщо приміщення обмежене в габаритах. Сучасні кухонні дивани є різнобічною нішею в світі меблів, і варіативність моделей тут просто не знає кордонів.

Кутові дивани - економія простору

Найчастіше на кухню ставлять кутові або Г-подібні дивани. Їх ще називають кухонними куточками. Це оптимальне рішення, оскільки кухня завжди вимагає економії місця, і можливість помістити м'які меблі в кутку приміщення дозволяє задіяти цю «мертву зону» з користю.

Створення зони відпочинку

Ніякий стіл зі стільцями не замінить нам м'який кухонний диван. Можливість посидіти в процесі прийняття їжі, або відразу після цього, дає можливість насолодитися прийомом їжі на всі 100%. Зона відпочинку, утворена кухонним диваном, дозволяє проводити сімейні обіди, як це було заведено в колишні часи.

Можливість приймати гостей

Маючи в своєму розпорядженні такий м'який куточок, цілком резонно розширити його сімейні функціональні обов'язки, проводячи різні гостьові збори, свята і застілля на кухні. Більш того, гостей навіть можна залишити на ніч, оскільки диванчик має спальне місце.

Спальне місце

Додаткове спальне місце ніколи не зашкодить. Ситуації бувають різні. Ремонт в спальні або вітальні, хтось приїхав в гості, або виникла проблема з матрацом на ліжку, неможливо спати. Кухонний диван зі спальним місцем вирішить всі ці проблеми.

Належна якість

При створенні дивана враховується його кухонне розташування. У зв'язку з цим для оббивки використовуються такі матеріали, як шкіра, шкірозамінник і щільні тканини. Переважно вибирати дивани з оббивкою зі шкірозамінника і натуральної шкіри. Вони не вбирають кухонні запахи і легко чистяться. В якості корпусної основи виступають масив дерева або фанера. Конструкція самого дивана, його система трансформації гранично проста і надійна.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: диван
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
7 причин придбати кухонний диван зі спальним місцем*
11 грудень, 2015, 15:55