Учні луцької школи гроші на піротехніку віддали на благодійність

Учні луцької школи гроші на піротехніку віддали на благодійність
У Волинській обласній дитячій бібліотеці відбулася зустріч рятувальників з учнями 7-Б класу луцької школи № 17, під час якої говорили про ризики, пов’язані із використанням піротехніки під час новорічних свят.

Про це повідомили в управлінні ДСНС в області.

Діти дізналися про небезпеки, що криються за красивим видовищем, а також почули чимало цікавих фактів з історії виникнення піротехніки. Спілкуючись зі школярами, працівники ДСНС пояснили школярам правила безпеки під час застосування петард та салютів, а також розповіли про надзвичайні події, пов’язані із порушенням дорослими та дітьми вимог і норм при запуску вогнеграїв.

Школярі дуже емоційно реагували на кадри слайд-презентації «Святкова піротехніка: забава чи загроза» та аналізували поведінку і дії героїв тематичного відеоролика.

До проведення просвітницького заходу долучилися також представники волонтерського руху «Меценати для солдата». Юні читачі довідалися про благодійну Акцію «Не купуй петарди – віддай гроші на благодійність» й через волонтерів передали подарунки для дитини учасника АТО, яка залишилася круглою сиротою.

Школярі погодилися, що в умовах сьогодення салюти та петарди недоречні.

«Краще нехай ці гроші принесуть комусь користь та задоволення, ніж будуть витрачені на короткочасне й доволі небезпечне видовище», - такими словами підбили підсумок зустрічі у стінах бібліотеки маленькі патріоти.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Учні луцької школи гроші на піротехніку віддали на благодійність
14 грудень, 2018, 05:18