У Луцьку пасажир маршрутки назвав водія хамом. ВІДЕО

У Луцьку пасажир маршрутки назвав водія хамом. ВІДЕО
Пасажир автобуса, який курсує в Луцьку маршрутом №12, опублікував відео, на якому сперечається з водієм транспортного засобу.

Відео на сайті Youtube виклав користувач Бєшений Маршрутчик.

Також користувач залишив ось такий опис під відео (текст подаємо повністю і без змін):

«М.т. №12, ДНЗ 1128 (хоча можливо я через поспіх і дикуна, що махаючи кулаками танцював переді мною бойовий танець глянув на номер іншого м.т. - за графіком №12 там мав бути борт №5029, ДНЗ АС5422АМ), перевізник Санрайз Луцьк, відправився з вул. Львівської (АС-2) приблизно о 8.40 ранку.

Їду, нікого не чіпаю, бачу - водій явно не в дусі. Одному не зупинився, другому матюків нагнув вслід. Свою зупинку (наступна за "Лучеськом") називаю, як тільки від'їхав від Лучеська. Ігнор. Не зупинився. Нагадав, що просив зупинитися.

Воно з-за керма, на ходу (прєвєд любителям відволікати водіїв) починає волати. Ну, думаю, або тобі жінка не дала, або ще гірше - заставила. Хотів подивитися номер в талоні - почало хапати мене за руки. А побачило телефон в руках - як сказилося.

Вискочило, забігло в салон, почало кричати, махати руками, погрожувати, матюкатися. Зі всього було видно, шо чувака забирає - почав чути голоси, на записі добре видно, як він перепитував в невидимих істот "ШООООО?????!!!!!!!!!".

Вийшов біля міської лікарні, перейшов дорогу - чую, кричить, доганяє мене через дорогу (маршрутку покинув на середині пр. Відродження). Почав скакати як дикун, махати кулаками, відбирати то телефон, то портфель. Щось про якийсь заборонений шок кричав - мабуть його добре вштирило. Обіцяв в місті зустріти і зарізати, хотя він вполовину менший від мене.

Не знаю скільки він так скакав - я пішов собі геть. Біля проходу на територію ЦМЛ хлопці стояли, сміялися з дурного - познайомився на всякий випадок. Тому що до водія питань тепер нема, питання є до керівництва "Санрайзу". Раптом він когось покусає?»




Наразі директор ТзОВ «Санрайз» Юрій Девицький відмовився офіційно коментувати інцидент, але зауважив, що найближчим часом підприємство відповість на звинувачення пасажира.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: транспорт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 34
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тема не раскрыта. Много текста, мало видео.
Відповісти
імєнно!
Відповісти
Нічого поганоного не сталося.
Відбувся "Шустер лайф", або міні засідання.
Баранки не ломалися. Крісла не відривалися, двері не торощилися -все окей.Ніхто не постраждав.
Глядачі отримали задоволення.

Все чіки-чіки.
Відповісти
сьогодні на 40 кварталі, в напрямку адреналіну. курсуючи на відстійник від зупинки Салют маг, маршрутка протягла метрів з 20!!!!під своїми колесами літнього чоловіка!!!!!!! нікого поблизу не було один чоловік свистом і криками зупинив водія, той підняв постраждалого, переговорив тай дременув далі!!!!! чоловік, напевне в шоці, як завжди буває в таких випадках, пішов далі.....гаряча лінія міського голови не відповідає, телефон служби гарячого реагування - зайнято постійно..... шановні, що ви собі думаєте!!!!! все це відбулося 25 березня приблизно о 12год 20-30хв! дай боже щоб людина дійшла до дому і не померла десь по дорозі......номер маршруту видно не було, бо свідки знаходилися по той бік дороги.....
Відповісти
Жаль, що мало, но прикольно.
Відповісти
беру попкорн і чекаю, що він відповість. що музика не грала, водій зупинився де попросили, а пасажир, бяка така, не вийшов, а потім побіг, заліз до нього в кабіну через його двері і почав виганяти з маршрутки на мороз. а коли вигнав, то почав ганяти кругом маршрутки.
так було?
Відповісти
Даю сотку баксів, підеш за свідка?
Відповісти
Я би і за 50 пішов, але - не люблю водіїв маршруток.
Відповісти
Признач місце зустрічі.
Принось 100 баксів і 4 гривні за приїзд до тебе і відїзд.
Можеш принести гривнів більше, адже як що я буду їхати на призначене ВАМИ місце з пересадками, то заплачу більше нж 4 гривні.
Січешь?
Відповісти
Треба зразу бити в лице,але обережно.Якщо не подіє-виконати повну програму.Дебіли іншого не зрозуміють.
Відповісти
Чесно кажучи не заздрю вам, що ви потрапили в таку ситуацію. Дивлячись навіть на короткий відрізок відео стає все зрозуміло. Звичайно робота з людьми вимагає душевного спокою і внутрішньої рівноваги, а наші шановні водії рідко володіють такими якостями. Все зміниться коли буде єдина міська транспортна система для пасажирів, на кшталт європейських міст, а доки триватимуть війни між перевізниками - доти Ми з Вами будемо розмінними рядовими. Шануймося бо Ми того варті!
Відповісти
водій маршрутки справжнє бидло....такому не водієм маршрутки в місті треба працювати, а трактористом в забитому селі...
Відповісти
Підтримую! Більшість водіїв маршруток у Луцьку - типічне сільське бидло.Сиділо в себе в рагулятнику,корів доїло або на тракторі каталося.А тут випала можливість в місті маршрутчиком попрацювати,вот і вилазять подібні і ще поводять себе як в себе на селі...
Відповісти
Якщо у водія проблеми, то при проходженні перед-рейсового огляду лікар зобов'язаний заборонити йому сідати за кермо. Будьте певні у міській раді вже теж прочитали цю новину. Хочеться вірити що даний інцидент буде мати своє публічне вирішення а не порєшання в кулуарах, це б охарактеризувало владу міста.
Відповісти
Владу міста давно "вже все охарактеризувало",нам все з ними ясно-вони нічим не кращі,а й гірші.
Романюк Голєву підтримує,чим він кращий?:)
А водій цей чий?)))
Який лікар??? Ви про що? Лікарі там на 0,0 25 ставки працюють,раз в місяць прийдуть і підуть...
Відповісти
в процесі оцінки юридичних перспектив даної справи за наявної доказової бази - дуже цікаво, чи можна в даному випадку розраховувати на допомогу програми "народний адвокат" ;)
Відповісти
лікар і нетверезих не випускає в рейс. а де гарантія, що на одній із кінцевих зупинках водій до кави не добавить коннячку?
Відповісти
Теж одного разу прямувала увечері маршруткою з ДПЗ у центр. На наступній зупинці до салону увійшла знайома і подала водієві 200 гривень. Він почав верещати, що не має здачі. Знайома відповіла, що їде геть на 40-й квартал і здачу може почекати. Водій ще кип"ятився. Тоді я простягнула знайомій гривню (і гривню копійками вона мала). Пані подала дві гривні водієві і попросила двохсотку назад. Ех, скільки довелося вислухати до того і після того, як водій повернув велику купюру!
Саме дивне те, що пасажири теж вирішили, що ми зі знайомою сідали до транспортного засобу разом і підтримали водія, що ми морочимо йому голову...
Я сама торгую і маю в день часом і сто клієнтів, буває, що й три людини підряд беруть на дві гривні, а дають по двохсотці. Завжди виходимо з ситуації нормально, виручають інші клієнти та коллеги.
Вийшов на роботу - нерви в коробочку. Поганий настрій залиш удома.
Відповісти
ЦЕ САМЕ БИДЛО ЩО НА ВИДЕО! ПРИБЛИЗНО ТИЖДЕНЬ НАЗАД ОБМАТЮКАВ ЯКОГОСЬ ДЕДКА И ВИТУРИВ ЙОГО НА ВУЛИЦЮ! ЖАЛКО КАМЕРИ НЕБУЛО!
Відповісти
Ой як цікаво. А як з вами зв’язатися, можете скинути ваші контактики на [email protected] ?
Відповісти
P.S. Прєвєд, Санрайз. Цікаво, скільки на 250-тисячне місто знайдеться тих, хто теж перетинався з вашим водієм. Або перетнеться - він же сьогодні знову вишиває по місту автобусом АС1128ВА в тому ж графіку ;)
P.P.S.: телефон для повідомлення про звільнення водія ви знаєте. Я перепрошую, якщо пояснив важкодоступно, спробую ще раз: телефон для повідомлення про звільнення водія, позасудової полеміки не буде, в т.ч. з "преміум-сервісом". Перспективи тут такі собі... Слово проти слова+відео на якому добре видно, яку істоту ви посадили за кермо. А вибачитися Юрій Іванович може публічно.
Відповісти
Сьогодні 26.03.13, цей же водій маршрутки №12 спричинив своїми діями небезпечну ситуацію. Десь о 8:05 на мості біля автозаводу, водій робив обгін авто і цим самим маневром ледь не перевернув автобус (повезло, що спуск закінчився). Пасажири маршрутки були обуренні такими діями водія...Моя думка, що до цього водія потрібно застосувати якісь заходи, а ще краще відібрати водійські права!!!
Відповісти
У відповідь на погрози фальсифікацією кримінальної відповідальності та вбивством на мою адресу з боку невстановлених осіб, пояснені тим, що я напередодні квітневої перевірки перевізників завдав шкоди ВАТ "ВТП Санрайз" (мабуть тим, що не змовчав та показав кого вони випускають в рейси) та закиди ніби за інтернет-анонімністю я ховаюся від міліції, водіїв, бандитів (кого там ще), сьогодні, 26.03.2013 я (той самий пасажир) звернувся із заявою про скоєний відносно мене злочин до прокуратури м. Луцька, вказавши там свої дані.
Тому раджу громадянам, які не втратили почуття власної гідності і які стикалися (зокрема) з цим водієм, виділити півгодини часу та направити до прокуратури свої пояснення з цього приводу.
Шляхом особистого спостереження та нескладного співставлення даних із mak.lutsk.ua/guest я зрозумів причину такого агресивного стилю водіння. Справа в тому, що в одному часі з цим рейсом 12-ки паралельно рухається 29-ка. І гонки, що починаються на вул. Шевченка, закінчуються на Карбишева. А ті, хто їм заважає вимогами зупинитися, отримують матюків.
Якщо психа не видалять з-за керма (а Санрайз, намагаючись зберегти гарну мармизу при поганій грі, водія відмазує) і не запроторять туди, де йому місце - під час чергових гонок він може скоїти непоправне. А нам доведеться з цим жити.
Відповісти
І? Судячи з відео можна лише дійти висновку, що перед цією всією "показухою" - зніманням відео був конфлікт (читачі про нього не знають і не можуть знати!), який власник даної камери не зняв, а його слова у статті - це лише слова однієї людини. Поки немає показань свідків і інших доказів - це не стаття, це лише твір, який нет-видання ВолиньPost нащось опублікувало без власного розслідування.
Відповісти
Ага, був. Попросив зупинитися. Той не почув (дійсно, як хтось казав, треба було ще навушники одягнути), а може не хотів чути, бо треба було обігнати 29-ку і вирватися вперед. Почав переписувати дані про ДНЗ та дозвіл з талона на ТО. І тут воно вибухнуло. Якби знав, мав настрій сваритися, включив би камеру відразу. А так - звиняйте, включив тоді, коли подумав, що воно йде мене бити. Бо битися не мав наміру тим більше.
Нащо це опублікував волиньпост, я невиразно здогадуюся.
Відповісти
Невже тобі,такому безстрашному,є ще совість і далі ображати невинних???Да хто ти такий,щоб перед тобою усі "стелилися"???Пише воно,з портфелем ішло,а не хочеш сказати,як ти,коли почув,що диспетчер викликає наряд ППС чкурнув з маршрутки з великим пакетом???Не хочеш почути тих двох жіночок-свідків,які сиділи в салоні?Що ти їм скажеш,герой???Ти в Бога віруєш???А "Волинь-посту"я б радив не розводити пліток.
Відповісти
ВолиньPost відразу ж, як отримав це повідомлення, намагався з"ясувати у перевізника "його версію" конфлікту.

Отримали ми його тільки сьогодні. Сьогодні ж і оприлюднимо. Перевізник озвучує, м"яко кажучи "трохи іншу" версію.

Скоро буде повідомлення
Відповісти
до уваги громадян девицького і лизолата.
в бога я не вірую. як і водій лизолат, який забрехався. Тут http://www.volynpost.com/news/12856-skandal-u-luckij-marshrutci-vodij-zaiavliaie-scho-jomu-pogrozhuvaly він пише, що я просив його зупинитися, проїжджаючи зупинку "18 школа", а на відео дуже чітко видно що водій лизолат гавкав на мене в салоні, коли маршрутка ще не переїхала тої зупинки (там вон будинок Відродження, 11). а для тих, хто давно в Луцьку не був, я щойно зняв ще одне відео з місця, на якому стояла маршрутка в той момент.
так склалося, що перевірити, де я був в той ранок, де я сідав в ту 12-ку (чоловік, який мене підвозив до АС-2 добре бачив, коли це було і в яку маршрутку я сідав) дуже просто. багато людей мене бачили з портфелем для ноутбука і БІЛИМ (а не чорним, ги-ги-ги) пакетом в руках - в міській лікарні, де я лишав пакет і портфель, в таксі, яке я викликав, бо через серцевий напад, що стався після конфлікту з вашим водієм, мені було важко продовжувати рух самостійно. Дуже легко довести, чому саме моя версія (про те, де я просив зупинитися і де водій, женучись в лівому ряду того не зробив) послідовна і відповідає реальності, а водій версію підганяв під факти.
До речі, в мене вилучили шокер? Нє? Тоді ви такий самий брехун, як і ваш підлеглий, оскільки ви підписали заяву, що містить брехню і факти, котрі не доводяться. "Поздравляю вас, господин совравши". Відтак навздогін вчорашній заяві про погрози мені і моїй родині з боку людей, яких ймовірно про це попросили ви - вони дуже переживали про імідж сансрайзу напередодні перевірок, в прокуратуру вже летить наступна - щодо завідомо неправдивого повідомлення про злочин.
А далі, нешановний громадянине девицький, кожне порушення з боку водія сансрайзу, яке мені вдасться зняти, буде отримувати такий самий резонанс. Тому що брехати негарно. Не варто було цього робити, да. Вчора я пошкодував водія вашої 16-ки, що говорив по телефону востаннє - в це місто дійсно треба перевізників з інших міст.
Зашились ви по вуха, бугага. Що, вперше так сталося - ті, кого ви звикли вважати бидлом, оскалюються і кусають руку, яка б’є?
Спочатку я дуже шкодував, що так сталося і що доводиться витрачати продуктивну енергію на такі от непродуктивні речі. Зараз враження протилежні - хамів треба ставити на місце.
Відповісти
Ще в ДАЇ звернись щоб гад штраф заплатив за порушення ПДР!!!
Відповісти
я теж пару раз їхала 12 то постоянно або не стає на зупинках де просять або жинеця як бешаний не дивлячись які дорогі ....та і не тільки 12..
як їду на роботу на 2 зміну маршрутом 19 то він ніколи не стає..в мене на зупинці і не тільки я одна стою там..просто проїхав і всьо!!!
Відповісти
а ше бісить коли старим(які їдуть по посвідченн) кажуть або плати або виходь!!
Відповісти
Підтримую Наталю на рахунок водіїв 19 маршруту! Не можу сказати, що вони грублять чи хамськи ставляться до пасажирів (я цього не бачила), проте, на облаштованих зупинках вони стають через раз. Мабуть, набравши колосальну швидкість не встигають вчасно відреагувати та зупинитись
Відповісти
А буде відповідь ДАЇ, щодо порушень ПДР ( користування мобільним телефоном під час руху, не користування ременем безпеки)?? Потрібно, щоб хоча б за це відповів той шофер!!!
Відповісти
Наші маршрутки іздять як зачасів Дикого Заходу Америки. Мабуть кожна має графік, але для них (водіїв маршруток) це скоріше прогноз а не графік. Скільки раз вже сварився з водіями за 10 хвилинні зупинки біля Варшавського ринку і Цуму. Відповідь одна я їду за графіком, хоч gps навігатор показує +10 ато і +15 хвилин. Невже їх ніхто не контролює. Та і відвертого хамства від водіїв, як видно ще багато.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку пасажир маршрутки назвав водія хамом. ВІДЕО
25 березень, 2013, 16:42