Чому люди купують автомобілі зі США*

Чому люди купують автомобілі зі США*
Американський б/у автомобіль може бути цілком достойною альтернативою новим вітчизняним транспортним засобам. Конкурує він і з європейськими машинами. Вважаєте, що замовити заокеанське авто дуже дорого і складно? Зайдіть на сайт https://easyxpress.com.ua/vikup-avto і дізнайтеся, чому це не так.

Сьогодні, завдяки послугам посередників, нічого складного у замовленні машини зі США немає. Але чому взагалі варто це робити? Розгляньмо ключові переваги авто з написом made in USA.

Висока якість

Сувора конкуренція і контроль зі сторони держави змушують американських автовиробників дуже ретельно підходити до всіх етапів виробництва транспортних засобів. Брак означає різке зниження рівня попиту і штрафні санкції. Тому шансів на отримання неякісного авто значно менше, ніж при купівлі вітчизняної машини.

Низька ціна

Майже нове американське авто може коштувати навіть дешевше, ніж європейське чи вітчизняне. Власники машин доволі часто їх оновлюють. Оскільки ринок авто у США досить насичений, ціни на них доводиться знижувати. Не варто забувати про вартість послуг доставки та розмитнення. Але навіть з ними купівля може бути дуже вигідною.

Зниження цін зумовлене і конкуренцією. Виробники змушені переманювати до себе покупців усіма доступними засобами. Одним з них є і цінова політика. Навіть якщо вартість машини лишається незмінною, покращується її комплектація та технічні характеристики.

Комплектація

Базова комплектація авто зі США означає практично те саме, що покращена для вітчизняної машини. Ви практично гарантовано отримуєте кондиціонер, круїз-контроль, шкіряний салон та ряд інших корисних опцій. І за це не потрібно доплачувати.

Технічний стан

Американці, як правило, відносяться до своїх транспортних засобів дуже дбайливо. Вони часто перевіряють їх та ремонтують. Тому б/у авто відрізняються хорошим технічним станом. Навіть після кількох років експлуатації вони можуть виглядати, як нові.

Дороги в США мають рівне покриття. Це також позитивно впливає на збереження транспортних засобів. Підвіска та інші елементи автомобіля довго лишаються справними.

Середньостатистичний американець їздить на автомобілі протягом 3-4 років. За нашими мірками, це досить невеликий термін. Потім багато машин з’являються на онлайн-аукціонах. Викупити транспортний засіб можуть і мешканці інших країн. Але для цього у більшості випадків знадобиться допомога посередника. Він бере на себе усю роботу по викупу і доставці машин, а також вирішує можливі проблеми.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: авто
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Чому люди купують автомобілі зі США*
15 грудень, 2017, 14:17