Повідомили причину смерті декана луцького вишу

Повідомили причину смерті декана луцького вишу
Дев'ятини справили за деканом хімічного факультету Східноєвропейського університету ім. Лесі Українки в Луцьку 50-річним Олегом Парасюком. До лікарні потрапив після повернення з відрядження.

Пише Оксана Княжик для Газета.ua.

— Олег Васильович поїхав у відрядження до Києва. Коли повернувся, одразу прийшов на роботу, — говорить колега 45-річна Оксана Юрченко. — В університеті йому стало погано, викликали "швидку". Лікарі щось укололи Олегу Васильовичу, і він поїхав додому. Вже звідти його забрали до лікарні. У реанімацію. Спочатку підозрювали інсульт. Але попередньо причиною смерті назвали розрив аневризми судин мозку.

Олег Парасюк був одружений вдруге. Мав доньку і двох синів. У Східноєвропейському університеті працював з 1992-го. Деканом хімічного факультету став п'ять років тому. Був автором майже 500 наукових публікацій, запатентував 20 винаходів. Під його керівництвом захистили кандидатські дисертації четверо науковців.

— Олег Васильович знаний як порядна, чемна і світла людина, — каже Оксана Юрченко. — Був люблячим батьком. Завжди відвозив своїх дітей у садочок і забирав додому.

Нагадаємо, 6 грудня стало відомо про те, що Олег Парасюк помер у лікарні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
хай з Богом спочиває
Відповісти