У Луцьку вчителям може не вистачити грошей на зарплати у 2019 році

У Луцьку вчителям може не вистачити грошей на зарплати у 2019 році
На зарплату освітянам у 2019 році є потреба в 28 мільйонів гривень, а у бюджеті міста передбачено 15 мільйонів гривень.

Депутат Алла Надточій поцікавилась, скільки не вистачає субвенції на зарплати в освітній та медичній галузях. Про це йшлося 19 грудня під час засідання «освітньої» комісії, - пише Конкурент.

Начальник управління фінансів та бюджету Лілія Єлова сказала, що по освіті є потреба в 28 мільйонів гривень, а передбачено 15 мільйонів, по охороні здоров’я є потреба в 74 мільйона гривень, а передбачено 50.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
укропськи пацани нормально керують - бюджет подерибанили, вчитилям лікарям - дулю, собі премію 250%.
Просто кончені гумові вироби...
Відповісти
Це черговий доказ того, що держава не виконує своїх зобов'язань. Знову перекидають на місцеві бюджети те, що повинні самі зробити. Ситуація на 2019 рік аналогічна цьогорічній. У 2018 році з міського бюджету теж виділили додаткові кошти на заробітну плату вчителям та медикам, бо освітньої і медичної субвенції на ці цілі теж не додали.
Депутати Луцької міської ради цьогоріч виділили фінансовий ресурс, аби освітяни та медики отримали зарплату у повному обсязі. Ситуація у 2019 році теж повториться, адже у же нині не вистачає на виплату заробітної плати освітньої та медичної субвенції. Знову Луцька міська рада буде змушена вишукувати 37.7 мільйона гривень, щоб педагоги і лікарі були із заробітною платою. І знову держава не виконує своїх зобов"язань
Відповісти