На Волині «завелися» фальшиві гроші

На Волині «завелися» фальшиві гроші
Купюру номіналом у 500 гривень із явними ознаками підробки у своєму гаманці нещодавно виявила одна із жительок села Нуйно, коли хотіла щось купити на ринку в Камені-Каширському.

Підробку помітила уважна продавчиня. Грошова банкнота не мала жодних водяних знаків і захисної смуги, - пише газета Полісся. Хоча загалом на вигляд вона була такою, як і справжні гривні цього номіналу.

Як підробка могла опинитися у цієї пані, вона не знає. Адже зберігала її разом із рештою грошей. До відділу поліції жінка не стала звертатись, а розповіла про це журналісту видання, щоб застерегти інших.

Медійники звернулися до начальника сектору моніторингу Камінь-Каширського відділу поліції, старшого лейтенанта поліції Валентини Коширець.

За її словами, у цьому випадку панікувати не варто, але у поліцію все-таки краще прийти і дати пояснення, щоб можна було з’ясувати, яким чином фальшива банкнота могла потрапити в обіг.

"У даному випадку ця жінка скоріше потерпіла. Проте, у жодному разі не варто намагатися збути купюри з найменшими ознаками підробки, бо в такому випадку людині може загрожувати кримінальна відповідальність", — каже Валентина Коширець.

"Тому, розплачуючись у магазині чи на ринку, або просто розмінюючи комусь гроші, будьте уважними, аби не стати жертвою махінаторів. Адже торік у Володимирі-Волинському був випадок, що фальшиві 500 гривень місцевому мешканцю випадково видали навіть в касі банку", - йдеться у матеріалі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шановні Журналісти,прошу поправити статтю.У цьому році в квітні місяці подібний випадок із підкладенням сувенірної купюри номіналом 500 грн.стався з клієнтом,який забирав свій депозит у Центральному відділенні Ощадбанку на вул.Червоного Хреста,8 (керівник філії А.Паскевич,начальник служби безпеки банку Ю.Назаров).Даний факт широко обговорювався у соціальній мережі Фейсбук та висвітлювався на каналі Волинського телебачення у програмі "Волинські новини".Лучанам варто бути обережними із співпрацею з цим банком.
Відповісти