Луцькі прикордонники допомогли зупинити п'яних «шумахерів», які рвалися через кордон

Луцькі прикордонники допомогли зупинити п'яних «шумахерів», які рвалися через кордон
Луцькі прикордонники завадили спробі прориву через кордон.

20 грудня рано вранці через українсько-білоруський кордон порушники спробували прорватися на автівці, - повідомили у прес-службі Луцького прикордонного загону.

Автомобіль марки «Nissan Sunny» української реєстрації в’їхавши на великій швидкості в пункт пропуску «Городище» без проходження жодних видів контролю почав слідувати в бік Республіки Білорусь.

Для затримання порушника прикордонники Луцького загону негайно застосували засоби примусової зупинки перекривши ними виїзди з пункту пропуску. Однак водій не зупинився і на швидкості пошкодивши шини, капот та лобове скло транспортного засобу виїхав за межі пункту пропуску.

Для недопущення прориву кордону і затримання порушників співробітники Держприкордонслужби відразу організували взаємодію з білоруськими прикордонниками. Між пунктами пропуску автівка зупинилася і невдовзі білоруські колеги затримали двох чоловіків.

Вони виявилися громадянами України та за зовнішніми ознаками перебували в стані алкогольного сп’яніння. Також прикордонники Білорусі зафіксували, що колеса транспортного засобу були пробиті і він має явні зовнішні пошкодження.

В даний час встановлюються всі обставини правопорушення після чого прийматимуться правові рішення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
БРЕХНЯ, від А до Я!!!! В нас такий кордон, що навіть в пункті пропуску, люди вільно проїхали його. А МАШИНУ ВОНИ РОЗБИЛИ, врізавшись в ДЕРЕВО, на нейтральній полосі, що і посприяло їхньому затриманню! ОТ І ВСЕ
Відповісти
Останні новини
Луцькі прикордонники допомогли зупинити п'яних «шумахерів», які рвалися через кордон
21 грудень, 2018, 08:48