Вибори до волинських ОТГ пройшли спокійно, - поліція

Вибори до волинських ОТГ пройшли спокійно, - поліція
На Волині під час виборів в ОТГ порушень громадського порядку не зафіксовано. Про це повідомили у прес-службі поліції Волині.

Учора, 23 грудня, відбулися вибори у дев’яти об’єднаних територіальних громадах Волинської області. Охорону праворядку під час волевиявлення громадян забезпечували понад 200 правоохоронців.

Вибори пройшли в у Старовижівській, Війницькій, Гуто-Боровенській, Підгайцівській, Липинській, Гіркополонківській, Тростянецькій, Ківерцівській та Привітненській територіальних громадах. Під час виборів порушень публічної безпеки не зафіксовано.

Поліція Волині у день голосування в журналі єдиного обліку заяв і повідомлень про вчиненні кримінальні правопорушення та інші події зареєструвала три повідомлення про порушення виборчого законодавства. Після проведення перевірки одне з них не підтвердилося, а за двома іншими перевірка триває. Також сьгодні до поліції із завою про порушення виборчих прав звернувся житель Ківерцівського району. Громадянин повідомив, що його позбавили права голосувати. За цим фактом проводиться перевірка

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.