Смачні подарунки та знижки: міні-маркет «УгринівМолоко» відсвяткував дворіччя. ФОТО*

Смачні подарунки та знижки: міні-маркет «УгринівМолоко» відсвяткував дворіччя. ФОТО*
Міні-маркет «УгринівМолоко», що на вулиці Зацепи, 4, відсвяткував другу річницю діяльності. З цієї нагоди покупці магазину мали можливість отримати у подарунок пакунок зі смаколиками торгових марок «УгринівМолоко» та «Угринівські ковбаси», а також купити різноманітні товари зі знижками.

Акція з нагоди 2-річчя магазину тривала вчора, 25 грудня.

Отримати подарунковий пакунок від міні-маркету «УгринівМолоко» мали можливість усі покупці. Адже кожен, хто здійснював покупку на 400 гривень і більше, автоматично отримував від магазину подарунковий пакет. У ньому – по дві пачки молока (3,2% і 2,5% жирності), сметани (15% і 20%), кефіру (2,5% і 1%), пачка кисломолочного сиру, ряжанка, йогурт, сир «М’який угринівський», а також ковбаса «Московська» торгової марки «Угринівські ковбаси». Вартість такого подарункового набору – 230 гривень.


Щасливими власниками подарунків від магазину у день святкування річниці стали майже півсотні покупців.

Менеджер зі збуту і реклами торгової марки «УгринівМолоко» Лариса Тодорук розповіла, що такі акції протягом двох років влаштовували неодноразово.

«Ми любимо і поважаємо своїх клієнтів. А акціями та розіграшами висловлюємо свою вдячність за те, що обрали саме наш магазин і постійно здійснюють покупки саме тут», – висловилася Лариса Тодорук.



За її словами, минулого року був розіграш 30 смачних подарунків. А до Міжнародного жіночого дня влаштовували розіграш 10 сертифікатів в салони краси. Окрім того, розігрували 5 великодніх кошиків вартістю по 550 гривень кожен. А влітку постійні клієнти виграли путівку на двох на Світязь. Її вартість – 3000 гривень.

До слова, аби все було максимально чесно, працівники магазину та їхні родичі ніколи не беруть участі у розіграшах.

Лариса Тодорук розповіла, що особливість магазину у тому, що «молочка» і ковбасні вироби тут – лише угринівські. Тож у якості того, що продають, тут впевнені на 100%. Відтак, пропонують своїм покупцям найкраще. Щодо молочних продуктів, то це стосується тих позицій, які виробник виготовляє на своїх потужностях.

Постійний покупець Юрій розповів, що зазвичай робить покупки саме в міні-маркеті «УгринівМолоко».

«Бо тут завжди чисто, охайно, все гарно розміщене на полицях. Особливо люблю купувати тут м’ясну і молочну продукцію», - каже чоловік. До речі, він також став одним зі щасливчиків, які отримали подарунковий пакунок.



Магазин досить великий – 400 квадратних метрів. Він має формат так званого «магазину біля дому». Адже тут можна купити не лише продукцію «УгринівМолоко» та «Угринівські ковбаси», а й повний асортимент продуктової продукції, побутової хімії тощо.



До слова, у засновника Приватно-орендного сільськогосподарського підприємства імені Шевченка, яке виготовляє молокопродукти під торговою маркою «УгринівМолоко», Андрія Турака у планах є відкриття мережі магазинів. Утім, якщо ця ідея буде втіленою, то магазини матимуть дещо інший формат.



Зауважимо, що міні-маркет «УгринівМолоко» на вулиці Зацепи у Луцьку – єдине місце, де можна масло торгової марки «УгринівМолоко» та сир «М’який угринівський». Утім, зважаючи на хорошу репутацію угринівської продукції, деякі продавці «молочки» вдаються до брехні й у назві, для прикладу, масла на вагу зазначають, що це масло з Угринова.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Без домішок і рослинних жирів: як на Волині виготовляють «молочку». ФОТО

Зауважимо, що Приватно-орендне сільськогосподарське підприємство імені Шевченка, яке виготовляє молокопродукти під торговою маркою «УгринівМолоко» – єдине підприємство в області, що займається власною переробкою молока та виробництвом молокопродуктів. До того ж, це єдине на Волині і одне з небагатьох в Україні сільськогосподарських підприємств, яке у 2010 році отримало статус спеціалізованої сировинної зони з виробництва сировини, що використовується для виготовлення продуктів дитячого та дієтичного харчування. На підприємстві запевняють, що запорука успіху – у замкнутому циклі виробництва, який гарантує повний контроль за якістю виконання робіт та виробництва готової продукції. Адже усі етапи – від заготівлі кормів для корів до упаковки продукції – здійснюються в межах одного підприємства. Тож, купуючи сири та іншу продукцію цієї торгової марки, покупці можуть бути впевнені, що усі продукти мають відмінну якість.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І самі Угринівці отримали подарунки,самі купляють в магазині чи просто для фото?
Відповісти
Останні новини
Смачні подарунки та знижки: міні-маркет «УгринівМолоко» відсвяткував дворіччя. ФОТО*
26 грудень, 2018, 21:59