Президент заявив про припинення воєнного стану в Україні

Президент заявив про припинення воєнного стану в Україні
Воєнний стан в Україні не продовжили попри те, що Росія не відвела сили і засоби від українського кордону.

Про це заявив Президент України Петро Порошенко під час засідання РНБО, передає кореспондент УНН.

"14 година, і сьогодні зараз о 14 припиняється воєнний стан. Це моє принципове рішення, воно ґрунтується на аналізі всіх складових поточної безпекової ситуації в Україні", – сказав Президент.

За його словами, ситуація навколо України не дуже змінилась – ОБСЄ підтвердило дані української розвідки, і в районі Луганська знайдено підтягнуті засоби і реактивні системи "Град", збільшено кількість артилерії ворога, не відведено танки від кордону та не зменшена військова присутність в Азовському морі.

"Але в абсолютно іншому вимірі перебувають зараз оборонні можливості українських ЗС і інших підрозділів сектору безпеки і оборони", - наголосив Порошенко.

Нагадаємо, сьогодні, 26 грудня, о 14:00 спливає термін, на який в Україні запровадили воєнний стан. Діяв він у десяти областях України: Вінницькій, Луганській, Миколаївській, Одеській, Сумській, Харківській, Чернігівській, Донецькій, Запорізькій та Херсонській.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
гнида вальцман-порошенко на мільярди безсоромно обкрадає всих пенсіонерів і горіти йому в Пеклі!!! А що доброго зробила нам оСУЧАснена крадуща пенсії жидівська бпп-банда очолена бандитом-жидом порошенком? Пора повертати владу народу від узурпатора жида-крадія порошенка!!!Яке празднування з мізерною обкраденною пенсією оСУЧАРсником-крадієм порошенком??? Необхідно організувати законну посадку вальцмана на нари за крадіжки пенсій в пенсіонерів !!! Петько порошенко краде мільядами гривень і цю мерзоту не карають падлюки! де справедливість? українські песіонери стали жертвами режиму пенсійного крадія мерзенного петра порошенка "оСучасника" непроіндексованних 1487гривневих пенсій нижче прожикового рівня 1998гривень в Україні стали пенсіонери українці,білоруси, вірмени та грузини. Усі вони увійшли до меморіалу одурачених за мізерну пенсійну залежність. І стало вже недоброю традициєю порошенку обкрадади всих пенсіонерів........Зловмиснику петру порошенку потрібно до 0 секунд, аби обікрасти пенсії у пенсіонерів... з нас соки вичавлює Прожитковий мінімум 1900гр. а мінім.пенсія 1487гр.-хіба це росія дає нам таку мізер-пенсію? На яку неможливо вижити неголодаючи! При януковичю я мав пенсію 300доларів (коли долар був 7гр.) А тепер переворотний президент-крадій пенсій мерзотник петро порошенко краде щомісяця з моєї пенсії по 220доларів а мені залишається 80доларів (по курсу гр.-дол.). Петра порошенка за крадіжки на нари!!!!!!
Відповісти