Windows 8 отримає розширені мережеві можливості

Windows 8 отримає розширені мережеві можливості
В операційній системі Windows 8 розробники мають намір значно спростити і автоматизувати установку і підключення до бездротових широкосмугових каналів зв'язку.

Про це у корпоративному блозі «Building Windows 8» розповів програмний менеджер «Microsoft Devices and Networking Group» Біллі Андерс, - інформує ТСН.

За його словами, майбутня флагманська операційна система отримає масу нових засобів, що дозволяють звичайним користувачам спростити підключення до мереж. А також обійти моменти, які традиційно викликають найбільші труднощі при організації мережевого обміну.

Він також наголосив, що зараз Microsoft працює з безліччю виробників апаратного забезпечення і різноманітних мережевих сервісів, з інтернет-провайдерами та незалежними програмістами над створенням автоматичних рішень, які допомогли б простим користувачам з мінімальними маніпуляціями підключатися до мереж.

Також у компанії повідомили, що будуть створені спеціальні рішення, які дозволять виключити необхідність завантажування сторонніх програм для роботи з мережевими службами.

«У Windows 8 ми вже розробили клас вбудованих мобільних широкосмугових драйверів, які працюють з усіма сучасними пристроями і виключають необхідність додаткової установки допоміжного програмного забезпечення», - розповів Біллі Андерс.

Крім цього, за його словами, Windows 8 стане першою операційною системою яка буде включати в себе вбудовані засоби для управління бездротовими радіосигналами. Також Windows 8 отримає спеціальний режим роботи «Airplane Mode», коли ОС автоматично блокує весь бездротовий трафік.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: інтернет
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Windows 8 отримає розширені мережеві можливості
23 січень, 2012, 12:09