У Гіркій Полонці відремонтували дах будинку культури, який провалився від снігу

У Гіркій Полонці відремонтували дах будинку культури, який провалився від снігу
У селі Гірка Полонка за лічені дні здійснили ремонт даху у будинку культури, який днями провалився від великої кількості снігових опадів.

Про це Інформаційному агентству ВолиньPost розповіла голова Гіркополонцівської ОТГ Ніна Симонович.

У середу, 19 грудня, від значних опадів снігу у селі провалився дах будинку культури.

Того ж дня створили комісію з числа відповідних фахівців, які склали акт та порахували суму збитків. А вже наступного дня сільська рада знайшла підрядну організацію, яка протягом кількох днів виконала усі необхідні роботи.

Ніна Симонович розповідає, що обійшлася ліквідація наслідків негоди у 114 тисяч гривень, з яких 100 тисяч виділила Луцька районна державна адміністрація.

«Я звернулася з листом до голови Луцької РДА Тараса Яковлева, бо у нашому резервному фонді на кінець року залишилася мізерна сума. Адміністрація поставилася з розумінням до нашої проблеми і виділила нам 100 тисяч з районного бюджету, плюс 14 тисяч ми знайшли у себе. І так спільними силами нам вдалося досить оперативно ліквідувати такі неприємності», – зазначала голова Гіркополонківської ОТГ.

Не малу роль у тому, що роботу здійснили швидко відіграла і підрядна організація, яка займалася ремонтом. Працівники незважаючи на погоду, зуміли оперативно відремонтувати дах, а тому приміщення більше жодним чином не постраждало.

«Хлопці молодці, бо працювали, не зважаючи ні на що, і в дощ, і при прожекторах. Одного дня поїхали з об’єкту о першій годині ночі. Тобто з розумінням поставилися і зробили все якомога швидше», – додала Ніна Симонович.

Фото ілюстративне

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Гіркій Полонці відремонтували дах будинку культури, який провалився від снігу
27 грудень, 2018, 17:54