Гравці «Волині» – у національних збірних

Гравці «Волині» – у національних збірних
У понеділок-вівторок в Європі відбувалися поєдинки збірних – національних, молодіжних та юніорських.

До складу своїх національних команд під час паузи в чемпіонаті України поїхали шестеро гравців «Волині». Клубна прес-служба інформує, як «волинські» збірники зіграли свої поєдинки.

У понеділок, 25 березня, молодіжна збірна України U-21 у товариському матчі, що проходив у місті Бассано-дель-Граппа, поступилася команді Італії − 0:1. Єдиний гол у матчі на 60-й хвилині забив форвард «Дженоа» Чиро Іммобіле.

У складі українців 63 хвилини відіграв на позиції центрального захисника Віталій Приндета (на фото). Відзначимо, що Віталій не був причетний до пропущеного голу – у центрі поля помилився Нойок. Останні двадцять хвилин проти італійців на полі провів Олександр Насонов, який, нагадаємо зіграв увесь матч українців проти чехів (1:1).

У вівторок відбувся матч на «Львів-Арені». За присутності всього кількох сотень глядачів юнацька збірна України U-18 грала проти однолітків з Польщі.

На жаль, гості повністю переграли нашу команду - 6:0, забивши українцям в кожному з таймів по три голи. Другий тайм у футболці збірної провів центральних захисник молодіжної команди «Волині» Євген Малик.

Македонець Ванче Шиков зіграв увесь поєдинок в центрі оборони своєї команди у виїзній грі проти бельгійців в Брюсселі. У п’ятницю вдома балканці без Шикова поступилися 0:2, у вівторок із Ванче на виїзді – 0:1. Після цих двох поразок македоняни втратили будь-які шанси пробитися принаймні в плей-офф відбору на ЧС-2014.

А от болгарська збірна таку можливість має, адже сьогодні команда нашого Петра Занєва відстояла нічию у Копенгагені із учасником Євро-2012 збірною Данії – 1:1, причому данці відігралися з пенальті. Саме данці, а ще чехи є прямими конкурентами збірної Болгарії за друге місце у групі B. Лівий захисник «Волині» був у заявці на гру, але просидів на лаві для запасних усі 90 хвилин.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.