Назвали середню місячну зарплату Поліщука. ВІДЕО

Назвали середню місячну зарплату Поліщука. ВІДЕО
Депутати Луцької міської ради Юлія Вусенко та Павло Данильчук намагалися з’ясувати принцип, яким керуються люди, які визначають розміри премій працівників міськради.

Про це гості ток-шоу «Протилежний погляд LIVE» говорили 28 грудня у прямому ефірі, - пише "Конкурент".

Павло Данильчук нагадав, що преміювання відбувається законно та не є зловживанням. З його слів, у міській раді Луцька підставою для премій є службова записка профільного заступника міського голови Юрія Вербича, який відповідає за цей напрямок.

«Тут є питання – що пише у службовій записці пан Вербич для Пустовіта, аби той підписав розпорядження за що напрацював пан, наприклад, Поліщук за 250 % премії за такий ось місяць? Або якщо формулювання, що просто за такий от місяць, то це неправильний підхід абсолютно», – переконаний депутат Луцькради.

Також він пояснив, що є люди, які займають високі посади і мають відповідальність – це керівники департаментів, заступники міського голови, і їхнє преміювання є адекватним. Однак така посада як радник не має прописаних повноважень, за який напрямок людина відповідає.

«Тому коли тут такі високі премії, виникають запитання у депутатів, журналістів і громадськості», – прокоментував Павло Данильчук.

Своєю чергою Юлія Вусенко додала, що штатним розписом передбачено, що у Луцького міського голови може бути два штатних радника, які отримуватимуть заробітну плату.

«В основному це буферна зона, перед тим як особа займає якусь посаду… Насправді радник виконуючого обов’язків міського голови на сьогодні отримує не менше ніж 200% премії щомісячно. Це середня заробітна плата – у місяць 17 тисяч гривень», – повідомила Юлія Вусенко.

Також додала, що депутати Луцькради не можуть запитати, що саме робить ця особа.

«На прямі запитання і на пропозиції перевести цього радника в штат на посаду заступника і наділити його повноваженнями для того, аби ми бачили, які він їх виконує, наразі відповіді немає і це переводиться на специфічний гумор», – підсумувала депутатка міської ради.

Нагадаємо, що в.о. Луцького міського голови Григорій Пустовіт нещодавно підписав чергове розпорядження про щедре премювання посадовців мерії.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
навіщо укроп так підставляє Поліщука ?...
Відповісти
костюм собі купи більший,ато все в брата меньшого береш
Відповісти
Бо в укропі зібрались одні жадібні недалекоглядні дерибанщики.
А про ці премії з кишені лучан давно пора спитати з пустоцвіта і поліщука!
А ще краще, якщо це зробить прокуратура, адже є очевидна корупційна складова - нарахування премій від фонаря!
Відповісти
Банда захопила наше мicто
Відповісти
Полищук-самозванец
Відповісти
Поліщук - не самозванець. Самозванці, зазвичай, бувать розумними людьми. Поліщук - просто лайно з курячими мізками, двометрове непорозуміння в памперсі, якого сунуть у владу свої. Сунуть такі ж, як і він сам. І сунуть такого, яким можна маніпулювати. Тут головний музикант і дерижер - пустоцвіт. Пустоцвіт - сьогодні - головний ворог міста. Він має великий досвід злодійства, паразитування. Це він, гидоття, смикає за усі ниточки. Гадають, що будуть керувати довічно. Але ниточка довго вється, а потім раптово обривається. І тоді королі голі, і, навіть, мертві.
Відповісти
Дивлячись на премії, то поліщук один і "працює"??
Звісно що ні !
Бо повноважень в цього бовдура НОЛЬ!
але...він є смотрящим від двох бандюків що в швейцарії ховаються, тому і "почесті", не соромно пустовіту, він лайно конкретне і брат пустовіта хабарник, сімейка ще та!
Відповісти
Пустовіт брехло, насправді в загальному з надбавками і добавками в поліщука під 50 тис виходить!
Відповісти