Обрали керівника волинської «Самопомочі»

Обрали керівника волинської «Самопомочі»
Волинську організацію "Об’єднання "Самопоміч" очолила нардеп Тетяна Острікова.

Про це написали на офіційній сторінці політичної сили у Facebook.

Відомо, що 14 грудня у Луцьку відбулась обласна партійна конференція "Об’єднання "Самопоміч". Участь у заході взяла депутат Верховної ради Тетяна Острікова, яка до цього часу тимчасово виконувала обов’язки голови Волинської обласної організації. Тому коли постало питання обрання голови, представники первинних осередків без вагань віддали свій голос за кандидатуру Тетяни Острікової, – йдеться на сторінці "Самопомочі".

Як зазначено в дописі, з обранням Тетяни Острікової керівником обласної організації у членів партії є великі сподівання на те, що "Самопоміч" запрацює по-новому, більш потужно. Головна мета організації – залучити до її лав нові обличчя, які прагнуть змін в країні та безпосередньо хочуть бути учасниками розбудови державних інституцій як на місцевому рівні, так і на рівні держави.

Довідка:

Тетяна Острікова – відомий в Україні політик та юрист. Уродженка Рівного, закінчила Києво-Могилянську академію. Деякий час працювала у вищеназваному університеті викладачем, паралельно здійснювала юридичну практику. Пізніше перебувала на керівних посадах у відомих в Україні бізнес-структурах. У 2014 році обрана депутатом Верховної Ради від "Об’єднання "Самопоміч". Є головою підкомітету з питань митної справи в парламенті.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.