На луцькому ринку дітям продають петарди та феєрверки

На луцькому ринку дітям продають петарди та феєрверки
У Луцьку міська рада заборонила використання феєрверків без дозволу відповідних служб під час новорічних та різдвяних свят.

Про це пише 5 канал.

На ринках українських міст заборонений продаж піротехнічних виробів. Однак, це не зупиняє спритних продавців, які прагнуть заробити напередодні Нового року. Щоб спіймати таких порушників, на одному з луцьких ринків поліцейські та пожежники влаштували рейд.

Це – Завокзаильнй ринок у Луцьку. Пожежні та поліцейські ходять торговельними рядами та пильнують, чи не продають феєрверки.

Катерина Побережник, співробітник луцького відділу ДСНС, говорить: "Відповідні заходи проводяться з метою виявлення порушників, оскільки правила пожежної безпеки забороняють на ринку продаж піротехнічних виробів".

"Якщо діти користуються такими вогненебезпечними засобами, то тільки під контролем старших, а сам не купую", – говорить лучанин.

Інший каже: "Нині це напружує у зв'язку з тим, яка ситуація в нас в країні і якось це страшно, коли вони бахкають, а не весело".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І що з того:? все дитинство бавились петардами і нічог овиірс не вмер.....а ви шановні якщо дітей виростили ід*отами які не вміють нічого то самі соіб винні
Відповісти
Тимпаче на фото видно, що дитина стоїть не сама, а з дорослим. Молодці гарно займаєтесь фотошопом. Роздули з мухи слона як завжди...
Відповісти