Всесезонна гума ключові характеристики*

Всесезонна гума ключові характеристики*
Щоб автомобіль під час пересування був добре керованим і маневреним, необхідно оснастити його якісними колесами. Вельми цікавим варіантом є всесезонна гума. Вона однаково добре підходить для експлуатації взимку і влітку. Використовуючи всесезонні шини, ви зможете добре заощадити. Оскільки для їзди протягом всього року вам знадобиться всього один комплект гуми.
За наступним посиланням можна купити всесезонні шини: https://lester.ua/shiny/c1/filter/season=all. Там же ознайомтеся з асортиментом цієї продукції. Покришки такого типу випускає безліч виробників. Рекомендуємо зупинити свій вибір на продукції японських, європейських, американських або південнокорейських компаній.

Як підбирати колеса
Ніколи не їздите на шинах з будь-якими дефектами. Це може привести до виникнення аварійних ситуацій. Для підбору коліс потрібно знати певний набір даних про свою машину. Серед них:
• модель авто;
• рік його виготовлення;
• модифікація мотора.

Використовуючи цю інформацію, можна швидко підібрати всесезонні шини для свого автомобіля. В документації на машину зазначений оптимальний типорозмір. Він містить в собі геометричні параметри коліс: висоту і ширину профілю, діаметр покришок. Вантажопідйомність і індекс швидкості також відносяться до ключових характеристик автошин. Обов'язково враховуйте це при підборі гуми.
Купуйте колеса відповідно до свого стилем управління. Тим, хто любить швидку їзду, слід підбирати шини з направленим дизайном протектора. У міських умовах найкраще застосовувати колеса з асиметричним малюнком. Такі автопокришки є найбільш надійними і практичними.

Всесезонні шини містять в собі особливі полімери. Завдяки цьому, вони однаково добре витримують високі і низькі температури, повністю зберігаючи необхідну еластичність. Така гума не плавиться на гарячому асфальті і не кришиться в морозну погоду. Всесезонні шини відмінно підходять для їзди по сухому, мокрому і слизькому дорожньому покриттю.



Що вибрати
Щоб забезпечити максимальний рівень комфорту під час їзди на машині, потрібно купувати покришки від провідних виробників. Найбільш популярними брендами вважаються Hankook, Yokohama, Michelin, Cooper та інші. Продукція цих компанія характеризується:
• відповідають екологічним нормам;
• стійкістю до стирання;
• низьким опором коченню;
• хорошими показниками міцності на розрив.
Всесезонні покришки згаданих виробників виготовляються на новітньому обладнанні. Лідери ринку автогуми застосовують найпередовіші технології. Для виготовлення своєї продукції вони використовують найкраще сировину і матеріали.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: гума, шини
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.