Дочка екс-депутата Луцькради хоче орендувати землю під зупинкою

Дочка екс-депутата Луцькради хоче орендувати землю під зупинкою
Дочка колишнього депутата Луцькради Дмитра Москвича Ольга хоче взяти в оренду землю під зупинкою поблизу Старого ринку, терміном на 5 років.

Про це йдеться у проекті рішення на сайті Луцькради.

Зокрема, Ольга Москвич хоче, аби їй затвердили технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. Глушець, 4, площею 0,0436 га, кадастровим номером 0710100000:11:101:0045, для будівництва та обслуговування будівлі зупинки громадського транспорту з продовольчим магазином.

Окрім того, орендарка має на ділянці встановити сервітут для забезпечення проходу та проїзду на велосипеді площею 0,0045 га.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Оце новина!!! А ще щось окрім інформації взятої з рішення, яке опубліковане на сайті і доречі не перший раз вноситься на сесію, цікаве є!!!! Там сто рішень про кожне можна написати, буде аж сто статей))) раніше щоб журналіст написав статтю необхідно було сходити на захід, поспілкуватися з людьми, почитати море літератури, а зараз відкрив сайт міської ради і статтей..... Але яку вони несуть інформацію, і для кого ця інформація? Ви здавали собі питання?
Відповісти