Депутати не захотіли рятувати Луцьке підприємство електротранспорту, ‒ Роман Бондарук

Депутати не захотіли рятувати Луцьке підприємство електротранспорту, ‒ Роман Бондарук
Депутати Луцької міської ради не захотіли закликати Верховну Раду прийняти закон, який може врятувати Луцьке підприємство електротранспорту від знищення, - заявив депутат Луцької міської ради, керівник депутатської групи «Патріоти Волині» Роман Бондарук.

Бондарук розповів: він вносив на розгляд сесії проект рішення, яким передбачалося направити у Верховну раду України прохання підтримати законопроект №2215 «Про внесення змін Закону України про збір та облік на загальнообов'язкове державне соціальне страхування».

Цей законопроект здатен врятувати КП «Луцьке підприємство електротранспорту» від знищення, - заявляє Бондарук.

Кілька місяців тому депутати Луцької міської ради звернулися до народних депутатів України від Волині з проханням допомогти з проблемою боргів на КП «Луцьке підприємство електротранспорту».

Борги виникли через хронічне недофінансування з боку держави та мільйонні штрафи, нараховані підприємству Пенсійним фондом. Проблема боргів на ЛПЕ існує вже кілька років.

Роман Бондарук повідомив, що волинські народні депутати Степан Івахів, Ігор Єремеєв та Сергій Мартиняк відгукнулися на прохання Луцької міської ради, розробили та зареєстрували в Раді законопроект №2215 «Проект Закону про внесення змін до Закону України «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування» щодо підтримки підприємств комунальної форми власності, які здійснюють перевезення пільгових категорій громадян».

«Степан Івахів, Ігор Єремеєв та Сергій Мартиняк є позафракційними депутатами. Тому їм потрібно переконати представників п’яти фракцій у Верховній Раді підтримати їхній законопроект», - пояснює Роман Бондарук.

«Задля того, аби надати волинським нардепам додаткових аргументів у їхніх переговорах із різними фракціями, ми, як депутати луцької міської ради, маємо звернутися до керівників парламентських фракцій з проханням підтримати законопроект №2215. Керівники фракцій в парламенті мають зрозуміти, що не підтримавши цей законопроект, вони відмовлять не трьом позафракційним депутатам, але всьому Луцьку», - пояснює Бондарук свою ініціативу.

Проте у середу, 27 березня на сесії Луцької міської ради за таке звернення до Верховної ради проголосувало лише 23 депутати. Для того, аби рішення було прийняте, необхідно було мінімум 26 голосів.

«Міський голова Микола Романюк несподівано виступив проти підтримки звернення до голів фракцій у Верховній Раді», - каже Роман Бондарук.

«Я не розумію позиції Миколи Романюка та окремих депутатів. Кілька місяців тому Микола Ярославович та депутати міськради зверталися до нардепів з проханням розробити законопроект та врятувати Луцьке підприємство електротранспорту. А вже сьогодні ці поважні добродії змінюють свою думку та відмовляються голосувати на підтримку», - каже Роман Бондарук.

«Невже їх більше не обходить доля підприємства, в якому працюють сотні людей? Невже десятки тисяч пенсіонерів та пільговиків мають позбутися можливості користуватися тролейбусами тільки через небажання деяких політиків переступити через власні амбіції? Таким політикам варто скоріше визначатись, за кого вони: за себе чи людей?» - вважає Роман Бондарук.

«Я вважаю, що лучанам варто знати особисто цих «героїв», які не проголосували за звернення до Верховної ради», - каже Роман Бондарук.

Він надав результати голосування за звернення Луцької міської ради до Голови Верховної Ради, голів парламентських фракцій та позафракційних депутатів про підтримку проекту Закону України «Про внесення змін Закону України про збір та обліку на загальнообов’язкове державне соціальне страхування».



УСЬОГО ПРОГОЛОСУВАЛО: 39
З НИХ:
"ЗА": 23
"ПРОТИ": 0
"УТРИМАЛОСЬ": 0
"НЕ ГОЛОСУВАЛО": 16

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Бондарук
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не рада, а шайка блатних і жебраків.
Відповісти
Черговий об'єкт для дерибану МЯРа.(((
Відповісти
Мер хоче довести підприємство до банкрутства, а потім роздерибанити землю
Відповісти
16 гектарів землі в хорошому місці. Це свідоме банкрутство і зухвале рейднерство Романюка. Де пахне грішми, він зразу там. Дерибан землі в Старому місті, дитяче кафе біля поліклініки, земля біля шовкового комбінату, незаконне будівництво лікарки-бізнесмена у сквері біля фонтанів, нині - земля під ЛПЕ. І усе - всупереч думкам громади, прокуратури і депутатів. Лізе на рожон. Шукає пригод на дупу. Хто шукає, той знаходить.
Відповісти
100 % !!!! А робить вигляд ніби тема дерибану землі йому не цікава.....
Відповісти
Пенсіонери будуть ходити пішки. ХТО ЗМОЖЕ.
Не забувайте, що ми всі майбутні пенсіонери. ХТО ДОЖИВЕ.
Начальникам наплювати на тролейбуси, вони накрали на джипи й особняки.
Надіються й доживати так же комфортно. ЯКЩО МИ ДОЗВОЛИМО.
Відповісти
Всі гроші що надходять на рахунки підприємства, відправляють на Богдан-Лізинг з яким укладено кабальний договір. Як підтвердження, нинішній директор, колишній працівник Богдана. Романюк з Гунчиком "замутили тему"
Відповісти
Брешеш, ми ще заправляємо власні автомобілі
Відповісти
Де роман Бондарук,а де інтереси лучан!Іздити на лексусі,"Рішати питання",розвалювати ЛПЕ "схемою" з Приватними маршрутками в оренді, а потім говорити про проблеми простих працівників ЛПЕ? Не вірю таким патріотам!
Відповісти
Останні новини
«Тартак» продав 500 «Сімок»
28 березень, 2013, 13:45
Депутати не захотіли рятувати Луцьке підприємство електротранспорту, ‒ Роман Бондарук
28 березень, 2013, 13:27