У Ковелі мера просять розібратися з туалетами

У Ковелі мера просять розібратися з туалетами
Депутати Ковельської міської ради занепокоєні відсутністю громадських вбиралень в місцях масового скупчення людей.

Свою стурбованість вони виклади у зверненні до міського голови Ковеля Олега Кіндера, яке на черговій сесії міської ради зачитав депутат Сергій Кошарук, ‒ повідомляє Про Ковель.

Кошарук наголосив, що в святкові дні переважно в Парку культури і відпочинку імені Лесі України проходять масові гуляння, де одночасно з концертною програмою гості та мешканці міста мають можливість смачно попоїсти і не лише, а ось справити нужду їм ніде.

Схожу ситуацію можна спостерігати і в місцевому парку імені Шевченка, ‒ стверджує депутат. Щоправда, не так давно на цій території працював платний громадський туалет, але тепер він закритий.

Як зауважив Сергій Кошарук, у парку, який знаходиться біля річки Турія, постійно відпочивають літні люди, матусі з дітьми, звичайні перехожі, які періодично таки стикаються з проблемою відсутності туалету.

З будівництвом нового торговельного павільйону в районі вулиці Степан Бандери, який межує з парком «Алея Слави», зникла ще одна громадська вбиральня. За словами депутата, в проектній документації щодо будівництва нового торговельного закладу передбачалося зведення туалету, але наразі його немає.

Місцеві депутати не на жарт схвильовані цією ситуацією, адже фактично за місяць Ковель відзначатиме Великий День Перемоги. Вони просять відновити роботу громадських вбиралень. Наразі питання щодо плати за послуги, що там надаватимуться, не стояло.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ЖКГ, Ковель
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Ковелі мера просять розібратися з туалетами
28 березень, 2013, 14:31