«Авангард» готують до гри з «Дніпром»

«Авангард» готують до гри з «Дніпром»
Сніг зі стадіону вивозять вантажівками.

До гри «молодіжок» готовий і стадіон «Підшипник», ‒ повідомляють у прес-службі ФК «Волинь».

Гравці луцької «Волині» повернулися до Луцька із тренувального збору в Сімферополі. Відразу по приїзді футболісти провели тренування на стадіоні «Авангард».

«Наступні два дні ми цілеспрямовано готуємося до матчу із «Дніпром», ‒ розповів головний тренер «Волині» Анатолій Демяненко.

«Усе, що ми запланували зробити у Криму, виконано навіть попри примхи погоди. Але ми встигли потренуватися. Настрій тільки бойовий, налаштовуємо хлопців на позитивний результат. У Луцьку снігу багато, але будемо тренуватися на «Підшипнику», ‒ додав він.

Тим часом домашню арену «Волині» готують до недільного матчу. Стадіон вкотре відчистили від снігу, нині його вивозять вантажівками із арени. Готовий прийняти матч молодіжних команд і стадіон «Підшипник», який також готували цього тижня. Обнадійливим є і прогноз погоди на два наступні дні, адже сонце і вітер сприятимуть тому, що газон буде сухим.

«Весна випробовує нас цього року, я не пригадую такої кількості снігу, який ми вивезли з «Авангарду». Дуже вдячний усім працівникам стадіону, які долучилися до прибирання, адже за останній місяць ми дев’ять разів генерально прибирали арену» – розповів керівник департаменту спортивних споруд ФК «Волинь» Віктор Шелигін.

До слова, у ці дні у фойє «Авангарду» продовжується продаж квитків на гру «Волині».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Авангард» готують до гри з «Дніпром»
28 березень, 2013, 15:26