У Луцьку планують збудувати притулок для безхатьків

У Луцьку планують збудувати притулок для безхатьків
У Луцьку до кінця 2019 року може з’явитися помешкання для безхатьків.

Про це у коментарі інтернет-виданню «Волинь24» розповів начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Юрій Кирилюк.

Нагадаємо, у суботу, 5 січня, Валентину Кузнєцову, яка понад два роки жила під мостом на вулиці Перемоги у Луцьку, знайшли мертвою. Причина – біологічна смерть з обмороженням.

За словами посадовця, приміщення знаходитиметься біля Волинського обласного протитуберкульозного диспансеру, що на вулиці Львівській у Луцьку.

«Там плануємо відкрити стаціонарне відділення нічного перебування. Безхатьків туди буде підвозити поліція, наша соціальна служба. Це буде такий собі хоспіс, центр соціальної допомоги людям. Фінансуватиме це все міська рада», – сказав Кирилюк.

За його словами, безхатьки зможуть перебувати у відділенні не тільки в зимовий період, а в будь-який зручний для них час.

«За планом влітку там мають початися ремонтні роботи, тому думаю, що до наступної зими відділення буде працювати», – зазначив Юрій Кирилюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А ви в людей питали чи вони таких сусідів хочуть? А я проти. І думаю інші теж будуть проти такого сусідства.
Відповісти
А це нічого що безхатьки також люди, ви ж не знаєте що привело їх до такого життя... Кого з хати вигнали власні діти, кого обдурили та обманом забрали житло, не спорю є й ті хто не бажає боротися за краще життя їм і так підходить, але це такіж люди як і ви. Можливо хтось не взахваті від сусідства з вами я не здивуюсь, але це ж не привід вас гнати.
Відповісти