Родичі і друзі провели на Донбас волинських бійців роти «Світязь». ФОТО

Родичі і друзі провели на Донбас волинських бійців роти «Світязь». ФОТО
На Волині співробітники роти патрульної служби поліції особливого призначення «Світязь» відправилися у зону проведення Операції Об’єднаних Сил.

За традицією провести бійців на службу прийшли керівництво поліції Волині, а також родичі, друзі та колеги поліцейських, - повідомили у прес-службі волинської поліції.

Тимчасовий виконувач обов’язків начальника ГУНП в області Сергій Козак та командир підрозділу «Світязь» Вячеслав Моніч провели для поліцейських інструктаж, побажали й надалі гідно служити на благо українського народу, забезпечуючи правопорядок і публічну безпеку в зоні проведення Операції Об’єднаних Сил.

Нагадаємо, добровольчу роту патрульної поліції особливого призначення «Світязь» створили в червні 2014 року. Підрозділ пройшов бої за Іловайськ та Вуглегірськ.

Мужність і відвагу його бійців під час захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України відзначено державними нагородами. Волинські телевізійники зняли фільм, присвячений бійцям спецпідрозділу «Світязь»: дорога болю і слави», який у 2016 році здобув найвищу нагороду, гран-прі, на міжнародному мистецькому фестивалі в Польщі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.