Ковель від снігу прибиратимуть безробітні

Ковель від снігу прибиратимуть безробітні
У Ковелі безробітних залучатимуть до прибирання доріг від снігу.

У Ковелі затвердили Програму організації та проведення громадських робіт тимчасового характеру на 2019-2021 роки. Її міська влада буде реалізовувати спільно з міськрайонним центром зайнятості, - повідомили у ковельській мерії.

Це дасть змогу ковельчанам, які перебувають на обліку служби, заробляти додаткові кошти, разом з тим, зробити певний внесок у вирішення соціально важливих проблем міста.

Планується, що роботою забезпечуватимуть КП«Добробут», РЖКП №1 та №2, управління водопровідно – каналізаційного господарства, ПТМ «Ковельтепло», ДП «Ковельське лісове господарство», управління соціального захисту населення, територіальний центр соціального обслуговування, Центр комплексної реабілітації дітей з інвалідністю.

Безробітних залучатимуть до робіт з благоустрою та впорядкування територій міста, придорожніх смуг. У зимовий час - до прибирання снігу. Працюватимуть із соціальними службами.

Щороку на реалізацію цієї Програми з міського бюджету буде виділятись 200 тисяч гривень. Таку ж суму надаватиме міськрайонний центр зайнятості.

Координацію та контроль за виконанням Програми здійснюють фінансове управління та управління капітального будівництва та ЖКГ виконавчого комітету і центр зайнятості.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.