Навіщо використовувати скляні стіни в офісі?*

Навіщо використовувати скляні стіни в офісі?*
Скляні стіни стали характерною деталлю сучасного офісного приміщення. Такі конструкції від www.sklo.ua візуально розширюють приміщення, роблять його більш освітленим. Але це ще не всі переваги цього архітектурного рішення. Дізнайтеся, яку користь воно приносить власникам та співробітникам компанії.

Природне освітлення

Однією з ключових переваг використання стін зі скла в офісах є те, що вони вільно пропускають сонячні промені. Це дуже важливо для психологічного та фізіологічного здоров’я співробітників. Дослідження показали, що від працівників, які постійно перебувають в умовах поганого освітлення, приходить більше повідомлень про погіршення самопочуття та працездатності.

В офісах з обмеженим природним освітленням відзначається підвищений рівень захворюваності. Також сонячні промені допомагають краще спати. Ще в першому столітті до н.е. римський архітектор Вітрувій припустив, що денне світло допомагає протистояти різним хворобам. Навіть було встановлено, що пацієнти у палатах з великими вікнами одужують швидше.

Скорочення витрат

Скло важливе не лише для здоров’я працівників, а й для бюджету компанії. Чим більше сонячних променів, тим менше грошей доведеться витрачати на штучне освітлення. Можна довше працювати, не вмикаючи ламп.

За даними Philips, штучне освітлення займає 30-50% від усіх витрат комерційних будівель. Тому значна економія електроенергії може бути досягнута завдяки продуманому використанню засклення.

Універсальність

Наступна перевага – можливість адаптації конструкцій відповідно до особливостей бренду компанії. Стіни можна прикрасити написами, малюнками, візерунками та іншими декоративними елементами. Завдяки рекламі вони виконують і маркетингову функцію.

За необхідності можна встановити скло зі спеціальним покриттям, яке дозволяє зберегти конфіденційність і при цьому пропускає світло. Для деяких приміщень таке покриття є дуже бажаним, щоб працівники були приховані від сторонніх очей.

Сучасна естетика

Скло добре поєднується з деревом, каменем, металом та іншими матеріалами, які використовуються в дизайні комерційних приміщень. Підкреслена сучасна естетика покращує репутацію компанії. Вона отримує додаткові переваги при спілкуванні з діловими партнерами, при пошуку нових співробітників.

За необхідності скляні панелі можна доволі швидко змонтувати, а потім перемістити. Це корисно, якщо з якихось причин змінюється планування приміщень. Панелі за належного догляду можуть використовуватися повторно необмежену кількість разів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: скло
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.