Лазерне гравірування вивісок: користь для бізнесу*

Лазерне гравірування вивісок: користь для бізнесу*
Незалежно від напрямку діяльності вашої компанії, якісні вивіски є дуже важливими для її розвитку. Вам потрібен знак, який чітко дає клієнтам зрозуміти, хто ви і чим займаєтеся. В приміщенні вивіски вказують шлях до гардеробу, туалету, попереджують працівників про потенційну небезпеку, детальніше розповідають про товари і послуги, а також виконують інші важливі функції. Гравірування дозволяє отримати ефектні та довговічні вивіски, символи на який не вицвітають протягом тривалого часу. Нижче наведені основні переваги такого рішення.

Сумісність з усіма типами бізнесу

Будь-яка компанія, від великої фабрики до кав'ярні, може скористатися послугами лазерного гравіювання. Можливе нанесення імен, зображень, малюнків та інших графічних елементів.

Скорочення витрат

Використання лазеру більш економне, ніж багато інших методів виготовлення знаків. Це дозволяє виробнику знижувати ціни для клієнта. Обладнання зношується повільно, експлуатаційні витрати порівняно невеликі. Все це сприяє більш конкурентоспроможній пропозиції.

Якісний результат

Гравіювання дає чітке, помітне зі значної відстані зображення. Комп’ютеризоване обладнання дозволяє отримати картинку майже фотографічної точності, з великою кількістю дрібних деталей.

Довговічність

На відміну від нанесених фарбою написів, вигравірувані зображення зберігають чіткість під тривалим впливом сонячних променів, дощу, снігу. Також вони є доволі стійкими до вандалізму. Фарба може бути сколота чи подряпана. Хімікати також не пошкоджують вигравірувану вивіску. Тому її можна мити з використанням різних чистячи засобів.

Простий догляд

Догляд за вивіскою є доволі простим. Достатньо протирати її чи мити з водою та милом. Серйозні забруднення можна видаляти хімічними речовинами, жорсткою щіткою.

Великий вибір матеріалів

Лазером можна обробляти сталь, алюміній, пластик, скло, дерево, шкіру, текстиль. Ви можете легко підібрати варіанти як для зовнішнього, так і для внутрішнього використання.

Точність

Завдяки використанню високоточного комп’ютеризованого обладнання ваша вивіска виглядатиме точно так само, як і макет. Можна швидко вносити зміни в дизайн. Точне відтворення дрібних деталей дозволяє вмістити на об’єкті більше інформації.

Швидке виготовлення

Часто бізнес не може довго чекати отримання маркетингових матеріалів. Лазерні технології дають змогу виготовити вивіску всього за декілька хвилин. Термін виконання замовлення рідко перевищує кілька днів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: вивіска
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Лазерне гравірування вивісок: користь для бізнесу*
11 січень, 2016, 09:30