Як носити черевики «челсі»? Кілька загальних порад*

Як носити черевики «челсі»? Кілька загальних порад*
Одна з найважливіших переваг черевиків «челсі» - простий дизайн, завдяки якому їх можна надягати для різних випадків. Це взуття зовсім не обов’язково носити лише в холодні місяці. Воно може бути гарною альтернативою резиновим чоботам чи іншому високому взуттю осінню чи весною. Познайомитися з цими виробами ближче ви можете тут - https://lightstep.ua/zhenskaya-obuv/botinki/botinki-bez-kabluka/chelsi/. Підбирайте черевики для прогулянок, відпочинку з друзями, роботи в офісі та інших цілей. Не потрібно забивати усю шафу безліччю пар взуття, коли можна замінити одразу кілька варіантів одним. Можливо, після прочитання цієї статті «челсі» стануть невід’ємною частиною вашого гардеробу.

Для офісу

Черевики «челсі» надягають і на роботу, хоч декому вони можуть здатися надто вишуканими для цього. У поєднанні з гарним костюмом вони дозволяють отримати стильний, трохи суворий образ, який нагадує моду 60-х років.

Працюєте в офісі в холодну пору року? Тоді додайте до взуття чорні колготки і плаття-джемпер. Цього цілком досить, щоб лишатися вишуканою і при цьому не мерзнути. Бажано, щоб плаття було простим, без великої кількості декоративних елементів.
Інший варіант – вузькі штани та блузка з короткими рукавами.

Для іншого проведення часу

Плануєте провести спокійні вихідні? Черевики «челсі» будуть гарно виглядати разом з вузькими джинсами і кофтинкою, пальто чи курткою. Такий гардероб – оптимальний вибір для прогулянки міськими вулицями восени чи ранньою весною.

Для вечора в ресторані чи кафе з друзями допустимо поєднати це взуття з платтям, яке опускається до колін і частково оголює ноги. Доповнить образ фетровий капелюх «федора». Не забудьте додати об’ємні прикраси, пояс з широкою пряжкою та інші аксесуари.

Легінси і теплий трикотаж з «челсі» - універсальна комбінація. Її можна використати і для прогулянки з сім’єю, і для візиту в магазин, і для відпочинку за чашкою кави. Осінній стиль – це жовтувато-коричневе взуття. Для зими можна придбати чорну модель.

Для різної погоди

Якщо надворі тепло, частково оголіть ноги зі спідницею чи короткими штанами. Це класичний образ, який поки що не вийшов з моди. Це простий лаконічний стиль. Він підходить для жінок різного віку, дозволяє вільно експериментувати з кольорами і текстурами одягу. Підбирайте різні речі без страху порушити правила.

В прохолодну погоду додавайте щільні колготки. Вони зігріють ноги, навіть якщо ви надягаєте коротку спідницю. Можете підібрати білизну тілесного чи іншого кольору.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: черевики
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як носити черевики «челсі»? Кілька загальних порад*
11 січень, 2016, 09:35