Над Дніпром розгорнули 200-метровий державний прапор

Над Дніпром розгорнули 200-метровий державний прапор
Активісти Громадянського руху "Вперед!" від Волині 22 січня взяли участь в акції Громадянський День Соборності «Україна єдина».

Акція відбулась на Парковому мості у Києві. Громадянські активісти з усіх куточків нашої держави з'єднали береги Дніпра 200-метровим прапором України.

«Україна - єдина! Сьогодні ми всі разом! Влада хотіла поставити нас на коліна, але сьогодні - наші майдани по всій Україні. Сьогодні майдан - єдиний», - заявила лідер Української соціал-демократичної партії Наталія Королевська.

«Вони хочуть нас залякати. Юлію Тимошенко, Юрія Луценка, Сергія Костакова - кращих з нас вони кидають до в'язниці. Вони судять нас за те, що ми хочемо жити за законом. За те, що створюємо робочі місця. За те, що ми платимо заробітні плати. Вони судять нас за те, що ми хочемо гідно жити у своїй країні», - додала Наталія Королевська.



Наталія Королевська (УСДП), Анатолій Гриценко «Громадянська позиція», Микола Катеринчук (Європейська партія України) разом з громадянськими лідерами підписали Маніфест громадянської солідарності.

"Незважаючи на те, що Київ був засипаний мокрим снігом і у взутті хлюпало, у всіх був надзвичайно бадьорий настрій." – поділився враженнями від акції голова волинського осередку ГР «Вперед» Костянтин Байчук.



"Від цього заходу йшов дуже потужний енергетичний заряд впевненості, що Україна є великою соборною європейською державою, що зараз з кожним днем стає потужнішою громадська активність людей, набирає обертів розвиток громадянського суспільства", - вважає Байчук.

Після акції волинські активісти Громадянського руху «Вперед!» взяли участь у мітингу опозиційних сил, який відбувся на Софіївській площі у Києві.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хоть хтось в цій країні є не байдужий до історії...
Відповісти
Останні новини
Над Дніпром розгорнули 200-метровий державний прапор
23 січень, 2012, 16:07